'Dagelijkse Kost' zoekt nieuwe sponsor

zaterdag 19 augustus 2017
Foto: Eén - © VRT 2015

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van 'Dagelijkse Kost' op Eén zitten de makers van het programma met een probleem(pje). Ze hebben nog geen sponsor die voor de ingrediënten waarmee Jeroen Meus kookt kan zorgen.

Jeroen Meus kookt al enkele jaren in 'Dagelijkse Kost' met de ingrediënten van supermarktketen Delhaize. Daarvoor deed hij beroep op de waren van Carrefour. En wie deze zomer naar 'Dagelijkse Zomerkost' heeft gekeken, zag geregeld producten van de Colruyt-groep passeren.


Colruyt/Spar is echter maar een tijdelijke sponsor. De warenhuisgigant heeft geen plannen om structureel sponsor van 'Dagelijkse Kost' te worden. Delhaize haakte af omdat het bedrijf andere commerciële prioriteiten heeft. Terug naar Carrefour dan maar. Daar staan ze niet te springen om opnieuw hofleverancier van het populaire Eén-programma te worden.

Misschien kan Lidl 'Dagelijkse Kost' dan maar gaan bevoorraden? Volgens een woordvoerder zouden er alvast geen gesprekken met de programmamakers lopen. De VRT reageert kort in Het Nieuwsblad. Momenteel is er géén sponsor.

'Dagelijkse Kost' start weer op maandag 28 augustus, er zijn ongetwijfeld al enkele oppnames gebeurd. Benieuwd welke ingrediënten bij Meus op het aanrecht zullen prijken.

Bron: nieuwsblad.be

Volg TVvisie vanaf nu ook op Instagram.

dagelijksekost

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers