'Dagelijkse Kost' slachtoffer van vandalisme

donderdag 22 november 2018
Foto: Eén - © VRT 2018

Woensdagochtend is het pand waar Jeroen Meus zijn 'Dagelijkse Kost' opneemt slachtoffer geworden van vandalisme. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Er werd een fiets door het etalageraam gegooid.

Het is niet de eerste keer dat het statige decor van 'Dagelijkse Kost', een geklasseerd pand in de Leuvense binnenstad, te maken krijgt met vandalenstreken. In oktober werd al eens een fiets naar binnen gekeild.


Productiehuis Hotel Hungaria, dat 'Dagelijkse Kost' maakt voor Eén, zal nu rolluiken laten plaatsen. Dit moet echter in overleg met de eigenaar gebeuren omdat het om een beschermd gebouw gaat. Tot nu bleef er in Jeroen's keuken steeds licht branden en ook de kerstverlichting bleef zichtbaar. Daar komt nu dus noodgedwongen een einde aan.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers