'Comedy for life' haalt 6000 euro op voor 'Music for life'

dinsdag 6 december 2011

Voor het tweede jaar op rij vond gisterenavond Comedy for life plaats. Onder de slogan 'tien comedians voor tien euro' gaven een brede waaier aan Vlaamse en Nederlandse komieken het beste van zichzelf in het Antwerpse Zuiderpershuis. Daarmee zamelde 'Comedy for life' maar liefst 6000 euro in voor 'Music for life'.

Het publiek kreeg een hilarische avond voorgeschoteld met o.a. Nigel Williams, Lieven 'Neveneffecten' Scheire, Martijn Koning, Steven Mahieu, Ygor, Han Solo, Michaël van Peel, Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011), Piv Huvluv en een verrassingsacts van de ploeg van Tegen de sterren op.


'Comedy for life' wordt op vrijdag 16 december omstreeks 21.55 uur uitgezonden op Canvas.

DOSSIER: Music for Life 2011

volledig dossier
musicforlife

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers