Claudio haalt uit naar GaŽlle: 'Ik giet kokende saus over je gezicht'

vrijdag 17 april 2009

Chef-kok Claudio Dell'Anno blijft voor verbazing zorgen. Na de rel rond het ontslag van ober Benjamin moet nu ook zijn vriendin GaŽlle het ontgelden. Donderdagavond was te zien hoe hij GaŽlle afdreigde in de keuken: 'Ik giet die kokende hete saus over je gezicht als je hier nog lang blijft staan'.

Dat

was de reactie van Claudio wanneer zijn vriendin hem kwam vertellen dat ze had toegestaan dat een tafel van tien personen aanpassingen deed aan het menu. De chefkok van restaurant Dell'Anno kon er niet mee lachen en gaf zijn personeel zelfs de opdracht 'alles te laten vallen' voor die tafel zodat die mensen binnen het halfuur al hun eten op tafel kregen.

Claudio liet zich in de uitzending van gisteren ook ontvallen dat hij een cursus 'anger management' volgt. 'Niets van aan', klinkt het bij vtm. 'Het was gewoon een grapje om aan te geven dat hij ťcht zijn best doet om zich te beheersen.'

Ondanks alle kritiek blijft het publiek achter Claudio en GaŽlle staan. Door het winnen van de vrijstelling kan restaurant Dell'Anno niet genomineerd worden voor de eerste sluiting. Dat betekent dat ze dus minstens tot 12 mei open blijven. Eind april moet het eerste duo uit 'Mijn Restaurant!' zijn deuren definitief sluiten.

Bron: Het Nieuwsblad

Jouw mening over Claudio?  Reageer in het TV-Visie forum

Lees ook:
Dell'Anno krijgt vrijstelling in 'Mijn Restaurant!'
'Mijn Restaurant!': Onze lezers gunnen Ann en Tom de vrijstelling!
Opnieuw opschudding rond onwettig ontslag in 'Mijn Restaurant'
'Mijn Restaurant' gemist? Herbekijk hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers