Claudio en GaŽlle bedreigen hoofdredacteur Story

vrijdag 4 september 2009

Dat Claudio Dell' Anno's potje wel eens overkookt, wisten we al langer. Nu zou de talentvolle kok uit de drukbekeken reeks 'Mijn Restaurant!' echt wel te ver zijn gegaan. Story-baas en hoofdredacteur Thomas Siffer beschuldigt de jonge kok er van zichzelf en zijn familie met de dood te hebben bedreigd.

C


laudio zou, aldus Siffer, hem dagelijks bestoken met tal van dreigtelefoons. Aanleiding voor de telefoonterreur zijn de artikels die het weekblad Story onlangs publiceerde. Daarin zou onder andere te lezen zijn dat Claudio's vriendin, de mooie GaŽlle Six, in de studentenstad Gent wel heel erg goed de bloemetjes zou buiten zetten. Zo goed zelfs, dat de brunette er ook menig slippertje zou aan overhouden.

Niks van aan laten Claudio en GaŽlle in een gezamenlijk persbericht weten. Meer zelfs, het koppel vindt dat de beschuldigingen te ver gaan en namen een advocaat onder de arm. Het bewuste advocatenkantoor uit Knokke, gerund door senator Marc Verwilghen en tevens oom van GaŽlle, dient een klacht in tegen het weekblad Story.  'U kunt al raden wat de klacht is: laster en eerroof', zegt Verwilghen. 'Story zou moeten weten dat je dit soort dingen niet zomaar kunt schrijven.'

Story van haar kant reageert en zegt dat de informatie hen door verschillende betrouwbare bronnen is aangereikt. 'Wij hebben GaŽlle vervolgens, zoals het hoort, om een reactie gevraagd en die reactie hebben we netjes afgedrukt.', aldus hoofdredacteur Thomas Siffer. De Story-baas laat het trouwens niet na nog te vermelden dat hij hoopt dat de onaflatende stroom van telefoons van Claudio stopt. 'Anders ben ik verplicht deze bedreigingen te vermelden als het ooit tot een proces zou komen.', zo zegt Siffer.

Dat het laatste woord over restaurant en uitbater Dell' Anno nog niet gezegd is, lijkt duidelijk. Ondertussen is gebleken dat Claudio de verbouwingen aan zijn restaurant, gevestigd in de Oude Dekenij en nog steeds eigendom van de stad Kortrijk, op bevel van diezelfde stad moet stilleggen.

De soap rond Dell' Anno gaat dus nog wel even door.

Bron: Het nieuwsblad


Lees ook:
Claudio en GaŽlle woedend op 'Story'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers