Christian Van Thillo wil geen Woestijnvis-programma's

donderdag 5 mei 2011

Woensdag, tijdens 'Het Groot Mediadebat' op Canvas, heeft Persgroep-baas Christian Van Thillo een duidelijke positie ingenomen. Hij bevestigde dat vtm geen programma's zal bestellen bij Woestijnvis. Dat productiehuis valt onder de holding De Vijver, dat de zenders VT4 en VIJFtv heeft overgenomen.

Nu de VRT het exclusiviteitscontract met Woestijnvis heeft opgezegd kan het productiehuis in principe aan alle zenders leveren. Tijdens het 'Groot Mediadebat', dat woensdag op Canvas werd uitgezonden, vroeg moderator Phara de Aguirre aan Christian Van Thillo of hij ook met Wouter Vandenhaute zou onderhandelen over nieuwe programma's. 'Dat ga ik niet doen. Woestijnvis is geïntegreerd in een zender. Dan zouden wij met hen over onze plannen moeten praten', citeert Het Nieuwsblad. Wouter vandenhaute wilde zelf niet komen naar het debat.


Bron: standaard.be


Lees ook:
Van Thillo: 'samenwerking VRT en Woestijnvis is onmogelijk'

DOSSIER: SBS-zenders in de etalage

volledig dossier
Mediadebat

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers