Christian Van Thillo wil geen Woestijnvis-programma's

donderdag 5 mei 2011

Woensdag, tijdens 'Het Groot Mediadebat' op Canvas, heeft Persgroep-baas Christian Van Thillo een duidelijke positie ingenomen. Hij bevestigde dat vtm geen programma's zal bestellen bij Woestijnvis. Dat productiehuis valt onder de holding De Vijver, dat de zenders VT4 en VIJFtv heeft overgenomen.

Nu de VRT het exclusiviteitscontract met Woestijnvis heeft opgezegd kan het productiehuis in principe aan alle zenders leveren. Tijdens het 'Groot Mediadebat', dat woensdag op Canvas werd uitgezonden, vroeg moderator Phara de Aguirre aan Christian Van Thillo of hij ook met Wouter Vandenhaute zou onderhandelen over nieuwe programma's. 'Dat ga ik niet doen. Woestijnvis is geïntegreerd in een zender. Dan zouden wij met hen over onze plannen moeten praten', citeert Het Nieuwsblad. Wouter vandenhaute wilde zelf niet komen naar het debat.


Bron: standaard.be


Lees ook:
Van Thillo: 'samenwerking VRT en Woestijnvis is onmogelijk'

DOSSIER: SBS-zenders in de etalage

volledig dossier
Mediadebat

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers