Christian Van Thillo wil geen Woestijnvis-programma's

donderdag 5 mei 2011

Woensdag, tijdens 'Het Groot Mediadebat' op Canvas, heeft Persgroep-baas Christian Van Thillo een duidelijke positie ingenomen. Hij bevestigde dat vtm geen programma's zal bestellen bij Woestijnvis. Dat productiehuis valt onder de holding De Vijver, dat de zenders VT4 en VIJFtv heeft overgenomen.

Nu de VRT het exclusiviteitscontract met Woestijnvis heeft opgezegd kan het productiehuis in principe aan alle zenders leveren. Tijdens het 'Groot Mediadebat', dat woensdag op Canvas werd uitgezonden, vroeg moderator Phara de Aguirre aan Christian Van Thillo of hij ook met Wouter Vandenhaute zou onderhandelen over nieuwe programma's. 'Dat ga ik niet doen. Woestijnvis is geïntegreerd in een zender. Dan zouden wij met hen over onze plannen moeten praten', citeert Het Nieuwsblad. Wouter vandenhaute wilde zelf niet komen naar het debat.


Bron: standaard.be


Lees ook:
Van Thillo: 'samenwerking VRT en Woestijnvis is onmogelijk'

DOSSIER: SBS-zenders in de etalage

volledig dossier
Mediadebat

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers