Chaos in Dell'Anno na vertrek keukenteam

zondag 31 mei 2009

Het vtm-programma 'Mijn Restaurant!' zit meer dan ooit in de laatste rechte lijn naar de grote finale. Met het vertrek van de souschefs in Kortrijk lijkt het een bijzonder dramatische finale te worden. Ondertussen is het chaos troef in restaurant Dell'Anno. Claudio en GaŽlle proberen de boel draaiend te houden. Hun medewerkers kregen spreekverbod tot aan de finale.

N


a het vertrek van souschefs Nicolas en Molly proberen Claudio en GaŽlle er nog het beste van te maken tot aan de finale. De ex-medewerkers hullen zich in stilzwijgen. 'Tot de finale zeggen we niets', verklaart Nathalie Bernard, beter bekend als Molly. 'Ik wil het eerst zelf een beetje laten bezinken'.

Ook de andere personeelsleden wensen niet te reageren. Zij kregen spreekverbod van vtm. Maar volgens de krant Het Nieuwsblad zag kelner Brecht er zaterdagochtend afgepeigerd en ongelukkig uit. Zelfs zijn collega Pieter zou zichtbaar zijn humeur verloren zijn.

De voorbije uren ging dan ook het gerucht over een nakende sluiting rond in Kortrijk en omgeving. Het gebrek aan keukenpersoneel zou voor Claudio en GaŽlle de reden zijn om hun restaurant nog voor de finale te sluiten. Ook het feit dat verschillende reservaties vrijdag werden afgebeld, deed de geruchtenmolen nog feller draaien.

Maar producent Kanakna ontkent dit verhaal. 'Er zijn reservaties geannuleerd wegens overboeking. Dat is niet zo uitzonderlijk, het gebeurt bijna dagelijks in al onze restaurants', klinkt het daar.

Of er al vervanging is gevonden voor het vertrokken keukenpersoneel, blijft onduidelijk. Xavier Rombaut, productieleider van Kanakna stelt het zo: 'Het feit dat de zaak open is, wil zeggen dat Claudio, GaŽlle en hun team het aan kunnen. Er is veel gebeurd in Dell'Anno, maar de bedoeling is dat ze verder doen zoals ze bezig waren.'

Ook bij vtm blijven ze alle vertrouwen hebben in een goede afloop van hun kijkcijferkanon. Perswoordvoerder Mark Vanlombeek noemt de ontwikkelingen 'uit het leven gegrepen'. 'Mensen vinden om bij te springen als personeel wegvalt, ook dat behoort tot het leven van een restaurateur. Claudio en GaŽlle trekken hun plan. En het is nu ook niet zo dat het compleet uit de lucht kwam vallen. Er waren permanent spanningen in Dell'Anno'.
(Bron: Het Nieuwsblad)

Wie wint volgens jou de finale van 'Mijn Restaurant!'?
Sint-Truiden of Kortrijk?
Stem NU in de ultieme poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Bom ontploft in Kortrijk: keukenteam Dell'Anno stapt op
'Mijn Restaurant!'-finale zorgt voor spanning en stress in Kortrijk
Laatste rechte lijn naar finale 'Mijn Restaurant!'
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers