CAZ zendt 7 'vergeten' afleveringen van 'Rupel' uit

maandag 18 februari 2019

Wie kent de Vlaamse politieserie 'Rupel' nog? Dat was in 2006 een reeks die op VTM liep met in de hoofdrollen Johan Terryn en Hilde Heijnen. De serie werd echter vroegtijdig van het scherm gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers.

'Rupel' kende oorspronkelijk 26 afleveringen maar de kijkcijfers waren te laag en daarom werd de serie door de toenmalige VTM-programmadirectie na 19 afleveringen van het scherm gehaald. Er bleven dus 7 afleveringen op de plank liggen. Film- en seriezender CAZ haalt deze 'vergeten' afleveringen nu weer boven en programmeert elke zaterdagmiddag om 15.30 uur een van die bewuste afleveringen.


De serie 'Rupel' speelt zich af in de schilderachtige Rupelstreek. Johan Terryn en Hilde Heijnen vertolken politie-inspecteurs Lucas Bataillie en Veerle De Tender. De twee zijn naast collega's op het werk ook privé een koppel.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers