Cast 'Ella' verbolgen over artikel in Dag Allemaal

zaterdag 21 mei 2011

'Ella' is de telenovela die al sinds 24 september op vtm loopt. Vorige week verscheen er echter een schokkend artikel over de reeks in Dag Allemaal. De cast, figuranten en crew van 'Ella' vinden dit niet kunnen en verduidelijken hun standpunt in een open brief.

In het artikel, dat op dinsdag verscheen, werd korte metten gemaakt met de serie: zo zou het volgens de Dag Allemaal-reporter bezwaarlijk een succes genoemd kunnen worden. Maar ook de sfeer op de set werd zwaar op de korrel genomen. Zo zou Gène Bervoets zich gedragen als een tiran en regelmatig woede-uitbarstingen vertonen.


De cast van ‘Ella’ weerlegt dit echter. ‘Bekende Vlaming zijn brengt met zich mee dat je onder het vergrootglas van de pers leeft, maar dit mag niet betekenen dat roddels en geruchten als waarheid de wereld worden ingestuurd’, klinkt het. Eerder al verklaarden Roel Vanderstukken en Ini Massez dat Gène Bervoets een aangename en professionele collega is, die de sfeer op de set opkrikt met humor. Met deze brief bevestigen hun collega’s dat: zijn acteerervaring en creatieve inbreng worden sterk gewaardeerd.

Ook de vaste figuranten van ‘Ella’ willen reageren. In het artikel worden de slechte uitspraken over Gène Bervoets gestaafd met hun quotes. Deze zijn volledig uit de context gehaald. Volgens hen is Gène Bervoets ‘één van de acteurs die juist rekening houdt met de figuranten en hen betrekt bij het acteerspel’. Hij maakt de actie interessanter voor de figuranten en zorgt ervoor dat ze beter in beeld kwamen.

De cast en crew vierden donderdag hun laatste draaiweek met een gezellig feestje in Antwerpen. Studio A denkt intussen ernstig na over juridische stappen tegen Dag Allemaal.

Bron: GVA

'Ella', elke weekdag om 18.20 uur op vtm.


Lees ook:
Jens ontwaakt eindelijk uit coma in 'Ella'
Bekijk 'Ella' hier!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Françoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers