'Callboy' Bart Hollanders in 'De Slimste Mens ter Wereld'

vrijdag 13 september 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' nadert met rasse schreden op VIER. En vandaag zijn weer twee nieuwe namen bekend. Dat vertelt Het Nieuwsblad.

Twee nieuwe namen zijn bekend voor het zeventiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Het gaat om acteur Bart Hollanders, wereldberoemd in Vlaanderen als 'Callboy' Randy. En er doet ook een wielrenner mee. Ex-Belgisch kampioen Oliver Naesen zal ook zijn kans wagen in de populaire tv-quiz met Erik Van Looy.


De twee nieuwe deelnemers vertoeven alvast in goed gezelschap. Eerder werd al bekend dat Natalia, Philippe Geubels en Jeroen Meus een gooi zouden doen naar de belangrijkste (tv-)eretitel van Vlaanderen.

De precieze startdatum van 'De Slimste Mens ter Wereld', seizoen 17, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers