'Callboy' Bart Hollanders in 'De Slimste Mens ter Wereld'

vrijdag 13 september 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' nadert met rasse schreden op VIER. En vandaag zijn weer twee nieuwe namen bekend. Dat vertelt Het Nieuwsblad.

Twee nieuwe namen zijn bekend voor het zeventiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Het gaat om acteur Bart Hollanders, wereldberoemd in Vlaanderen als 'Callboy' Randy. En er doet ook een wielrenner mee. Ex-Belgisch kampioen Oliver Naesen zal ook zijn kans wagen in de populaire tv-quiz met Erik Van Looy.


De twee nieuwe deelnemers vertoeven alvast in goed gezelschap. Eerder werd al bekend dat Natalia, Philippe Geubels en Jeroen Meus een gooi zouden doen naar de belangrijkste (tv-)eretitel van Vlaanderen.

De precieze startdatum van 'De Slimste Mens ter Wereld', seizoen 17, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers