BV's bekend nieuwe reeks 'Sterren op de Dansvloer'

maandag 27 november 2006

In het voorjaar van 2007 brengt VTM het tweede seizoen van het succesvolle ontspanningsprogramma 'Sterren op de Dansvloer'. Wie zijn de acht BV's die zich met hun professionele partner in dit grote dansavontuur storten?

H


erbert Flack, Mathias Coppens, Piet Huysentruyt, Pieter Loridon, Valerie De Booser, Marlène de Wouters, Catherine Moerkerke en Sandrine. 

Het eerste seizoen van 'Sterren op de Dansvloer' – dat liep van 13 januari tot 3 maart – haalde een gemiddeld kijkcijfer van 1.203.067 en een gemiddeld marktaandeel van 48% in de doelgroep VVA 18-54. De slotuitzending werd gevolgd door 1.358.362 Vlamingen. Dat was goed voor een marktaandeel van 53%. 'Sterren op de Dansvloer' is het best bekeken VTM-programma van het lopende jaar.  

De BV's die hun beste beentje hebben voorgezet tijdens het eerste seizoen waren zangeres Natalia, voetballer Gilles De Bilde, televisiepresentatrice Dina Tersago – die met professioneel danser Wim Gevaert de wedstrijd won – zanger Sam Gooris, televisiepresentatrice Evi Hanssen, acteur Gène Bervoets, zangeres Wendy Van Wanten en entertainer Pim.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de échte Axe Gang, die de twee gangsters én de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers