BV's bekend nieuwe reeks 'Sterren op de Dansvloer'

maandag 27 november 2006

In het voorjaar van 2007 brengt VTM het tweede seizoen van het succesvolle ontspanningsprogramma 'Sterren op de Dansvloer'. Wie zijn de acht BV's die zich met hun professionele partner in dit grote dansavontuur storten?

H


erbert Flack, Mathias Coppens, Piet Huysentruyt, Pieter Loridon, Valerie De Booser, Marlène de Wouters, Catherine Moerkerke en Sandrine. 

Het eerste seizoen van 'Sterren op de Dansvloer' – dat liep van 13 januari tot 3 maart – haalde een gemiddeld kijkcijfer van 1.203.067 en een gemiddeld marktaandeel van 48% in de doelgroep VVA 18-54. De slotuitzending werd gevolgd door 1.358.362 Vlamingen. Dat was goed voor een marktaandeel van 53%. 'Sterren op de Dansvloer' is het best bekeken VTM-programma van het lopende jaar.  

De BV's die hun beste beentje hebben voorgezet tijdens het eerste seizoen waren zangeres Natalia, voetballer Gilles De Bilde, televisiepresentatrice Dina Tersago – die met professioneel danser Wim Gevaert de wedstrijd won – zanger Sam Gooris, televisiepresentatrice Evi Hanssen, acteur Gène Bervoets, zangeres Wendy Van Wanten en entertainer Pim.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice 4 All' (VIER)

Meester Vandemeulebroucke reist af naar Israël. Daar ontmoet hij zijn cliënt Serge Muller. Die wordt ervan beschuldigd wapens geleverd te hebben aan het FARC, dat hem vervolgens zou betaald hebben met cocaïne. Er verdween in dat dossier ook een diamant van 11 karaat met een waarde van maar liefst 4 miljoen euro. De broers Souidi bezoeken New York, de stad van hun dromen. Ze hopen er ooit een bijkantoor te kunnen openen. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O. Jan Oosterbaan werd Europees kampioen kickboksen maar raakte op het slechte pad en belandde in de gevangenis. Na zijn straf opende hij een sportschool.

'Jutice For All', om 20.45 uur op VIER.

Dossiers