Binnenkort nieuw op En: 'Molenbeek' - VIDEO

woensdag 10 februari 2016

Op maandag 22 februari start 'Molenbeek' op En. In deze vierdelige documentairereeks trekt Eric Goens naar Molenbeek, op zoek naar het echte gezicht van de stad.

Volgens de nationale en internationale pers is de stad een broeihaard voor terroristen. Maar wat leeft er echt in Molenbeek?


Eric praat er met de lokale bevolking. Zo ontmoet hij bijvoorbeeld slager Mohamed. Die vertelt dat de mensen na de aanslagen in Parijs bang geworden zijn om te komen winkelen bij hem. 'Eerlijk gezegd hopen we allemaal dat het stopt. Men zegt dat het oorlog is... De mensen geloven dat Molenbeek Gaza is.'


'Molenbeek', elke maandag vanaf 22 februari om 20.35 uur op Eén.

DOSSIER: Voorjaar 2016: alle plannen (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lance' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

'Lance' vertelt het verhaal over de opkomst van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, zijn strijd met teelbalkanker, zijn zeer succesvolle carrire, zijn zeven opeenvolgende Tour de France-zeges n zijn val nadat hij opbiechtte dat hij betrokken was bij een van de grootste dopingschandalen aller tijden. Het deed de wielersport op zijn grondvesten daveren. Waar liep het fout? En hoe kon dit schandaal zo lang onder de radar blijven? Armstrong deelt zijn waarheid met het grote publiek. Ook heel wat mensen uit de wielerwereld komen aan bod.

'Lance', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers