Bigarreaux op zoek naar nieuwe hulpkok

zondag 21 februari 2010

Restaurant Bigarreaux, uit de vorige jaargang van 'Mijn Restaurant!' op vtm, is op zoek naar een nieuwe hulpkok. Het restaurant van Ann en Tom moet het op dit moment zonder hulp stellen. Indien er niet snel een oplossing komt, zal chef Ann Peeters reservaties moeten afbellen.

De vaste hulpkok van Ann in restaurant Bigarreaux verkoos enige tijd geleden om in een andere uithoek an het land aan de slag te gaan. Sindien moet Ann het alleen zien te rooien in de keuken. En dat begint nu wel héél erg door te wegen. Zonder een snelle oplossing zullen een heel aantal reserveringen moeten afgebeld worden.


Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Ontdek hier de koppels en panden van 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers