'Big Brother' zet acteurs op straat en laat nomineren

dinsdag 15 mei 2007

'Big Brother Live' was afgelopen maandag de start van de race naar de finale. 'Big Brother' hield grote kuis en zette zijn acteurs definitief op straat. Zowel Johan als Nathalie moesten afscheid nemen van de bewoners. Vooral Nathalie had het moeilijk.

W


alter probeerde samen met 'Big Brother' nog wat verwarring te zaaien in het huis. Een gemonteerd filmpje liet de bewoners geloven dat ook Dennis, Nicolas, Kevin en Virginie ingehuurd waren door 'Big Brother'. De twee zusjes geloofden hun ogen niet en vooral Hanne was boos over het feit dat haar 'relatie' met Nicolas opgezet spel was. Uiteindelijk gaf Walter het bedrog toe en onthulde de waarheid over Nathalie. Na het emotioneel afscheid was het spel nog niet gespeeld.

De bewoners moesten opnieuw nomineren en kozen om de nieuwste bewoners op te geven voor vertrek. De kijker kan nu oordelen over Dennis en Veronique. Het was dan ook te verwachten dat de oorspronkelijke bewoners kiezen voor zelfbehoud en liever één van de nieuwe bewoners zien vertrekken.

Bovendien zal 'Big Brother' het spel deze week hard spelen. Vooral Veronique lijkt het grote slachtoffer te worden. Zijn koos twee weken geleden voor 10.000 euro in ruil voor 3 weken noodrantsoen. 'Big Brother' heeft haar zwijgplicht opgelegd, maar lijkt er nu toch alles aan te doen om haar geheim te onthullen. In een eerste fase liet hij de dagboekkamerbeelden van haar 10.000 euro zien aan medebewoner Hanne. Het wordt dan ook afwachten of Veronique haar geheim kan volhouden of dat zij deze week volledig instort...

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers