'Big Brother': Naomi en Roberto zijn nieuwe bewoners

vrijdag 16 maart 2007

Sinds het vertrek van de twee nichtjes Ginie en Nathalie afgelopen donderdag, was er weer plaats voor twee nieuwe bewoners in het Vilvoordse 'Big Brother'-huis.

D


ie plaats werd ingenomen door het koppel Naomi en Roberto. Naomi is twintig en afkomstig uit De Klinge. In het huis is Roberto haar partner. Hij is een 25-jarige plaatbewerker uit Koersel-Beringen. Ze houden allebei van kattekwaad uithalen, weggaan met vrienden en dansen.

Gisterenavond werden de twee bewoners tijdens de live-show geïntroduceerd in het huis. Ze mogen zich nu mengen in het dagelijkse leven bij 'Big Brother'. Ze waren allebei enorm verrast dat ze mochten deelnemen aan het programma. De andere bewoners, die al een week in het huis zitten, waren blijkbaar ook even verrast als het koppel, maar het klikte al snel.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers