'Big Brother': Naomi en Roberto zijn nieuwe bewoners

vrijdag 16 maart 2007

Sinds het vertrek van de twee nichtjes Ginie en Nathalie afgelopen donderdag, was er weer plaats voor twee nieuwe bewoners in het Vilvoordse 'Big Brother'-huis.

D


ie plaats werd ingenomen door het koppel Naomi en Roberto. Naomi is twintig en afkomstig uit De Klinge. In het huis is Roberto haar partner. Hij is een 25-jarige plaatbewerker uit Koersel-Beringen. Ze houden allebei van kattekwaad uithalen, weggaan met vrienden en dansen.

Gisterenavond werden de twee bewoners tijdens de live-show geďntroduceerd in het huis. Ze mogen zich nu mengen in het dagelijkse leven bij 'Big Brother'. Ze waren allebei enorm verrast dat ze mochten deelnemen aan het programma. De andere bewoners, die al een week in het huis zitten, waren blijkbaar ook even verrast als het koppel, maar het klikte al snel.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers