'Big Brother' laat zak vallen! Tranen bij Sandra

zaterdag 4 maart 2006

'Big Brother' is reality met een lach en een traan. Kevin loopt de afgelopen uren met een brede lach op gezicht rond in het 'Big Brother'-huis. Zijn reiszak met zijn volledige kleerkast is dan toch niet in het water gevallen. Grote opluchting, al heeft hij dit alleen maar te danken aan de falende constructie van 'Big Brother'.

De b

ewoners hadden de opdracht al lang opgegeven en zaten rustig te kletsen naast het zwembad. Plots bewoog de reiszak van Kevin, maar de katrol van 'Big Brother' blokkeerde waardoor de bewoners nog alle tijd hadden om de kleren te redden. Kevin opgelucht, maar dat is zeker niet het geval bij alle bewoners.

Het gaat immers niet goed met Sandra. Zij ziet haar geheime missie niet zitten. In opdracht van 'Big Brother' moet zij zich ervoor zorgen dat ze niet populair is bij de andere bewoners. Haar geheime opdracht is pas geslaagd als een aantal kandidaten haar nomineren voor de eerste exit. Volgens de website van 'Big Brother' werd Sandra in de dagboekkamer geroepen om te horen hoever ze met haar opdracht stond. Blijkbaar kon Sandra de druk niet meer aan en terug in de leefkamer liet ze haar tranen de vrije loop. Daar werd ze opgevangen door Bart, maar hij weet natuurlijk niet wat er allemaal achter het verdriet schuilgaat...

Meer 'Big Brother', zondag om 20.30 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers