'Big Brother'-huwelijk Bart en Nathalie op de klippen

maandag 10 november 2008

Het was zo mooi begonnen... Het huwelijk tussen 'Big Brother'-bewoners Bart en Nathalie was niet alleen een wereldprimeur, maar werd ook druk bekeken. Bart mocht toen voor n dag en nacht het huis verlaten, om te trouwen met Nathalie, zijn geliefde die even voordien uit het huis gestemd was. Maar ook aan de 'Big Brother'-sprookjes kunnen een einde komen. Bart en Nathalie zijn ondertussen uit elkaar.

O


p 25 april 2006 schreef KANAALTWEE, de voorloper van 2BE, een stukje 'Big Brother'-geschiedenis. Voor het eerst in de wereldwijde geschiedenis van 'Big Brother' werd er een huwelijk voltrokken tussen twee bewoners. Voor deze unieke gebeurtenis maakte 'Big Brother' een uitzondering. Bruidegom Bart mocht voor n dag en nacht het huis verlaten. Overdag stapte hij in het huwelijk met zijn geliefde Nathalie in het gemeentehuis van Landen. Nadien volgde een huwelijksfeest in het 'Big Brother'-huis met de andere bewoners.

Na amper twee jaar komt er einde aan het huwelijk van Bart en Nathalie. De exacte reden wil Nathalie niet vertellen, maar in een korte reactie aan 'Dag Allemaal' is ze wel duidelijk. 'Een huwelijk eindigen doe je omwille van financile of seksuele redenen, Bart schoot duidelijk te kort in n van beide', aldus Nathalie. Zij heeft ondertussen het appartement verlaten en woont terug bij haar moeder.

De terugblik naar de kick-off van 'Big Brother 2006' is dan ook meer dan opmerkelijk om terug te zien. Wanneer Nathalie op het podium bij Walter Grootaers komt, verduidelijkt ze nogmaals haar stelling 'I'm nobody's wife'. 'Ik ben nooit getrouwd, heb geen trouwplannen en zal nooit naar de pijpen van een man dansen', aldus Nathalie.

Bron: Dag Allemaal
Herbekijk het moment waarbij Nathalie afscheid neemt van vrienden en familie. Even later krijgt haar vriend Bart de eerste opdracht van 'Big Brother': 'doe alsof jullie geen koppel zijn'.

 

 

 
TV-Visie POLL: Voor welke nieuwkomer blijf jij thuis? Stem NU in de TV-Visie Poll

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers