'Big Brother': Exit Virginie of Hendrik?

maandag 9 april 2007

De voorbije weken is het erg rumoerig geweest in het 'Big Brother'-huis. Vorige week moesten zes bewoners het huis verlaten, hun plaats werd ingenomen door zes nieuwe bewoners. Het is voor beide groepen niet gemakkelijk om samen onder één dak te leven.

Tijd

ens de live-show op KANAALTWEE was het weer tijd om twee bewoners te nomineren. Nu er geen Big Boss meer is, moesten de bewoners zelf iemand nomineren. Eerst werd de groep met de oude bewoners naar de loft geroepen. Zij moesten één persoon uit de nieuwe groep bewoners nomineren. De nieuwe bewoners moesten hetzelfde doen, maar zij moesten iemand nomineren die al van in het begin in het huis zit.
Uiteindelijk werden Virginie en Hendrik genomineerd.
 
Volgende week weten we wie het huis zal moeten verlaten. Kijkers kunnen zelf bepalen wie moet blijven of wie moet vertrekken.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers