'Big Brother': Exit Virginie of Hendrik?

maandag 9 april 2007

De voorbije weken is het erg rumoerig geweest in het 'Big Brother'-huis. Vorige week moesten zes bewoners het huis verlaten, hun plaats werd ingenomen door zes nieuwe bewoners. Het is voor beide groepen niet gemakkelijk om samen onder één dak te leven.

Tijd

ens de live-show op KANAALTWEE was het weer tijd om twee bewoners te nomineren. Nu er geen Big Boss meer is, moesten de bewoners zelf iemand nomineren. Eerst werd de groep met de oude bewoners naar de loft geroepen. Zij moesten één persoon uit de nieuwe groep bewoners nomineren. De nieuwe bewoners moesten hetzelfde doen, maar zij moesten iemand nomineren die al van in het begin in het huis zit.
Uiteindelijk werden Virginie en Hendrik genomineerd.
 
Volgende week weten we wie het huis zal moeten verlaten. Kijkers kunnen zelf bepalen wie moet blijven of wie moet vertrekken.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers