'Big Brother': EXIT Mutz

maandag 26 maart 2007

De kijkers wisten het al langer, maar voor de bewoners kwam de exit van maandagavond als een donderslag bij heldere hemel. Heel onverwacht moest Mutz het huis onmiddellijk verlaten, de dames stemden hem naar huis.


lass=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">Vorige week donderdag werd Kevin al door de kijkers weggestemd. Hij kon zich wel nog voorbereiden op zijn vertrek, bij Mutz ging dat al iets minder goed.

 

De dames werden naar de loft geroepen om daar te beslissen welke foto bij 'Vertrekken' mocht gehangen worden en welke bij 'Blijven'. Na lang wikken en wegen bleven enkel nog de foto's van Mutz en Dimitri over. De vrouwen stemden democratisch, waardoor het avontuur er voor Mutz opzit.

 

Bron: KANAALTWEE

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers