'Big Brother': EXIT Mutz

maandag 26 maart 2007

De kijkers wisten het al langer, maar voor de bewoners kwam de exit van maandagavond als een donderslag bij heldere hemel. Heel onverwacht moest Mutz het huis onmiddellijk verlaten, de dames stemden hem naar huis.


lass=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">Vorige week donderdag werd Kevin al door de kijkers weggestemd. Hij kon zich wel nog voorbereiden op zijn vertrek, bij Mutz ging dat al iets minder goed.

 

De dames werden naar de loft geroepen om daar te beslissen welke foto bij 'Vertrekken' mocht gehangen worden en welke bij 'Blijven'. Na lang wikken en wegen bleven enkel nog de foto's van Mutz en Dimitri over. De vrouwen stemden democratisch, waardoor het avontuur er voor Mutz opzit.

 

Bron: KANAALTWEE

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers