'Big Brother': Evi, Sandra en An genomineerd

donderdag 16 maart 2006

De baby-opdrachten in het Huis gaan onverminderd door : sinds gisteren worden 'baby's Sandra, Kevin en An vertroeteld door hun medebewoners. Ze mogen enkel melk en fruitpap nuttigen, mogen niet praten, dragen een baby-outfit en hebben een reuzenfopspeen. Haris, Kathleen en Joel moeten zich over hen ontfermen en vooral de rol van 'mama Haris' levert hilarische taferelen op. Baby An is echter absoluut niet enthousiast over de opdracht...

I


ntussen hebben de bewoners hun nominaties voor de volgende exit aan Big Brother bekend gemaakt. Voor velen was het de eerste keer dat ze mochten nomineren aangezien er de vorige keer enkel genomineerd werd door de 3 ex-loftbewoners : Evi, Javier en Kathleen.

Het resultaat van de nominatieronde in de dagboekkamer is verrassend : An, Sandra en Evi. En van deze drie vrouwen zal aanstaande maandag het Huis moeten verlaten. Big Boss David was de enige die niet mocht nomineren, maar hij kon wel n van de drie genomineerde namen naar eigen goeddunken wijzigen. Dat deed hij echter niet en hij respecteerde de mening van de groep.

Wie koos voor wie?

Audrey
- Evi
- Sandra
 
An
- Kathleen
- Joel
 
Kirsten
- Evi
- Mike
 
Kevin
- Evi
- Audrey
 
Sandra
- Kathleen
- Kenny
 
Mike
- Kevin
- Audrey
 
Kenny
- An
- Evi
 
Evi
- Kevin
- Audrey
 
Kathleen
- Sandra
- An
 
Joel
- Sandra
- An
 
Haris
- Evi
- Sandra
 
Bart
- Evi
- An

Evi kreeg 6 stemmen achter haar naam, Sandra en An elk 4.

'Big Brother', dagelijks om 20.30 uur op KANAALTWEE.

Dagelijks het laatste 'Big Brother'-nieuws in je mailbox?  Kies dan nu voor 'TV-Visie extra', de nieuwsbrief voor wie mr tv wil. Abonneren kan via de link op de homepage of rechtstreeks via deze link.

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers