'Big Brother': 5 bewoners genomineerd voor vertrek

donderdag 19 april 2007

'Big Brother' heeft net zijn bewoners naar de Dagboekkamer geroepen voor nominaties. Vijf bewoners maken kans om het Huis op maandag 23 april tijdens de live te verlaten. Hierbij het verslag van een spannende nominatieronde, zeker na de hevige discussies gisteren na het verbaal agressieve gedrag van acteur Johan.

H


et duo Diana en Nicolas moest als eerste nomineren. Zij moesten unaniem beslissen over de twee namen. Ze kozen voor Nathalie omdat ze de minst goede band hebben met haar. Dennis is hun tweede genomineerde omdat ze zeker zijn dat hij sterk in de groep staat en hij dus niet zal moeten vertrekken.

Hendrik nomineerde alleen. Hij nomineerde Nicolas als eerste, zonder reden. De tweede naam die hij opgeeft voor vertrek is die van Hanne : hiermee heeft hij naar eigen zeggen de minst goed band, waarschijnlijk door de generatiekloof. Hanne en Evelien moesten ook als duo nomineren. Hun beslissing moest unaniem zijn. Ze kozen meteen voor Johan. De ruzies van de laatste dagen waren doorslaggevend. Over de tweede naam is er even twijfel, maar het wordt Nathalie.

Dennis was als volgende aan de beurt. Voor hem is het simpel : in het huis zitten een beer, een tijger en een bende kippen. Hij nomineert als eerste de beer en dat is Johan. Hij maakt veel lawaai en zorgt voor ruzie in de groep. Teresa is de tijger en dus zijn tweede genomineerde. Zij valt aan voor het minste. Als hij even nadenkt wat het beste zou zijn voor de groep, zegt hij dat best de beer vertrekt, want daar zijn de kippen het meest bang voor.

Wanneer Teresa moet nomineren, denkt ze even na. Johan is zeker de eerste genomineerde, want hij zorgt voor ruzie in de groep. Als tweede kiest ze eerst voor Evelien, maar daar komt ze snel op terug en nomineert Veronique.

Natuurlijk worden ook Johan en Nathalie één voor één naar de dagboekkamer geroepen voor de nominaties. Maar zij mogen niet nomineren omdat ze acteurs zijn. Ook al worden zij zelf door hun medebewoners genomineerd, de kijker kan hen niet wegstemmen. Maar dat weten de andere bewoners natuurlijk niet...

Resultaat van de nominatieronde:
De bewoners die de meeste stemmen hebben, zijn Johan (3) en Nathalie (2). Maar aangezien zij acteurs zijn, kan de kijker hen niet wegstemmen. De namen van de genomineerden die de groep te horen krijgt, zijn dus : Johan – Teresa – Dennis – Veronique – Hanne – Nicolas - Nathalie. De kijker kan dus kiezen tussen Teresa, Dennis, Veronique, Hanne of Nicolas.

'Big Brother', nominaties vanavond om 20.35 uur.

'Big Brother LIVE', maandag 23 april om 21.15 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers