Bert, Glenn, Iris en Silke naar finale van 'The Voice'

zaterdag 10 maart 2012

Na een spannende halve finale, weten we eindelijk wie de vier finalisten van 'The Voice van Vlaanderen' zijn. En de strijd naar de overwinning gaat nu al van start. Niet alleen brengen de finalisten zaterdag elk een miniconcert op de Grote Markt in Hasselt tijdens 'The Voice in the Sky', ook de verkoop van de eerste eigen single van elke finalist is inmiddels van start gegaan.

Via de link op http://www.thevoicevanvlaanderen.be kunnen fans de nieuwe single van hun favoriet nu al downloaden. Tot donderdag 15 maart 2012 om middernacht telt elke download mee voor de stemmen. Eén download via iTunes is het equivalent van 2 sms-en.

Stemmen via sms kan – zoals elke week – tijdens de liveshow zelf. Tijdens de finale, op vrijdag 16 maart, kan de kijker zijn favoriet naar de overwinning stemmen door de voornaam van de artiest te sms'en naar 6677, met behulp van de rode knop of via de mobiele applicatie van 'The Voice van Vlaanderen'.

De singles van de vier finalisten zijn:


  • Team Koen – Bert Voordeckers – Come
  • Team Jasper – Glenn Claes – Knight In Shining Armour
  • Team Natalia – Silke Mastbooms – Awake
  • Team Alex – Iris Van Straten – Teasing

Snow Patrol en Emeli Sandé te gast in finale 'The Voice van Vlaanderen'
In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ maken twee muzikale gasten hun opwachting: grote belofte Emeli Sandé en de Noord-Ierse topband Snow Patrol.

De alternatieve rockband Snow Patrol brak in 2006 definitief door met singles als 'Chasing Cars' en 'Shut Your Eyes'. Deze singles van hun derde album 'Eyes Open' bivakkeerden lange tijd in de hitlijsten, net als het album. Met hun zesde album 'Fallen Empires', dat eind 2011 in de winkel lag, scoorden ze eveneens hoge ogen in de nationale en internationale hitlijsten.

Wereldwijd heeft de band ruim elf miljoen albums verkocht, waarvan 'Eyes Open' het meest succesvolle is. Eind februari 2012 gaf dit gezelschap een energieke performance in een nokvolle Lotto Arena en op 1 juli 2012 doet de band de Main Stage van Rock Werchter aan.

De Schotse singer-songwriter Emeli Sandé won eind vorig jaar De Brit Award 'Critics Choice 2012' als meest beloftevolle nieuwe artiest, een categorie waarin Florence and the Machine en Adele haar de laatste jaren voor gingen. Sandé’s debuutalbum, 'Our Version of Events', dat sinds februari 2012 in de winkelrekken ligt, haalde in de UK meteen de eerste plaats in de charts, en ook in België belandde dit album meteen in de top 10.

Met haar derde single 'Next to Me' heeft Emeli Sandé na 'Heaven' en 'Daddy' opnieuw een hit te pakken. Op maandag 2 april staat Emeli Sandé met haar band in het Koninklijk Circus in Brussel. Een voorsmaakje van deze show staat volgende week vrijdag 16 maart 2012 op het programma in de finale van 'The Voice van Vlaanderen'.

100.000 facebookfans voor 'The Voice van Vlaanderen'
'The Voice van Vlaanderen' leeft, ook op de sociale media. Vanavond overschreed de facebookpagina van 'The Voice van Vlaanderen' de kaap van 100.000 fans. Maar ook op twitter blijft 'The Voice' hoge ogen gooien. Zo zijn er ondertussen maar liefst 140.000 tweets de digitale wereld ingestuurd met hashtag #tvvv. De online videoviews via de website http://www.thevoicevanvlaanderen.be zijn goed voor 5,7 miljoen. Bovendien is de mobiele applicatie van 'The Voice' van ook al bijna 60.000 keer gedownload.

Wie wint vrijdag de finale van 'The Voice van Vlaanderen'? Vertel ons wie JOUW favoriet is in de TV-Visie poll!

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
TVVV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers