'Belspelmol' Maxime De Winne krijgt een rol in 'Thuis' (filmpjes!)

maandag 22 augustus 2011

Hoe zou het nog zijn met onze belspelinfiltrant Maxime De Winne? Goed, zo blijkt. Onlangs stond hij nog aan de zijde van Jean-Claude Van Damme in het spotje voor Dash en nu blijkt dat hij in de loop van het najaar ook te zien zal zijn in de En-soap 'Thuis'. Dat bevestigt de VRT vandaag.

De Winne heeft zichelf een heldenstatus aangemeten, nadat hij maandenlang infiltreerde in het belspelmilieu voor het programma 'Basta' van de Neveneffecten. Lange tijd was het stil rond de man, in het dagelijkse leven trouwens een leraar.

Maar sinds de komst van de Dash-spotjes met Jean-Claude van Damme, weten we dat De Winne ook kan acteren. Dat moet ook de VRT opgevallen zijn, want nu komt hij dus ook aan de bak in 'Thuis'. Welke rol hij daar zal spelen, en of hij ook een homo zal spelen zoals in de Dash-spotjes, zal nog moeten blijken. Zowel De Winne als de VRT laten nog niet in hun kaarten kijken.


Hieronder kun je De Winne nog eens aan het werk zien in de Dash-spot én als belspelinfiltrant in 'Basta'.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Belspellen verdwijnen van Vlaams tv-scherm

volledig dossier
basta

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers