Belgacom TV heeft bijna 200.000 klanten

zondag 26 augustus 2007

Belgacom TV nadert de grens van de 200.000 klanten. Dat maakte Belgacom zelf bekend. Het telecombedrijf hoopt de sterke groei dit jaar door te zetten.

Eind

juni had Belgacom 191.348 televisieklanten. Het wist sinds maart 41.857 nieuwe klanten te lokken. Een indrukwekkende groei in vergelijking met de periode januari-maart, toen Belgacom slechts 10.000 nieuwe klanten lokte. De grote groei is vooral te wijten aan de lancering van de Internet + TV bundels, die de combinatie adsl en Belgacom TV een stuk goedkoper maken.
 
De cijfers die Belgacom deze week vrijgaf, dateren al van eind juni. Wellicht heeft het sindsdien ook de psychologische grens van 200.000 klanten overschreven. Tegen eind dit jaar hoopt het daar nog een stuk bij te doen.
 
Bron: Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers