Belgacom TV heeft bijna 200.000 klanten

zondag 26 augustus 2007

Belgacom TV nadert de grens van de 200.000 klanten. Dat maakte Belgacom zelf bekend. Het telecombedrijf hoopt de sterke groei dit jaar door te zetten.

Eind

juni had Belgacom 191.348 televisieklanten. Het wist sinds maart 41.857 nieuwe klanten te lokken. Een indrukwekkende groei in vergelijking met de periode januari-maart, toen Belgacom slechts 10.000 nieuwe klanten lokte. De grote groei is vooral te wijten aan de lancering van de Internet + TV bundels, die de combinatie adsl en Belgacom TV een stuk goedkoper maken.
 
De cijfers die Belgacom deze week vrijgaf, dateren al van eind juni. Wellicht heeft het sindsdien ook de psychologische grens van 200.000 klanten overschreven. Tegen eind dit jaar hoopt het daar nog een stuk bij te doen.
 
Bron: Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers