Belgacom TV heeft bijna 200.000 klanten

zondag 26 augustus 2007

Belgacom TV nadert de grens van de 200.000 klanten. Dat maakte Belgacom zelf bekend. Het telecombedrijf hoopt de sterke groei dit jaar door te zetten.

Eind

juni had Belgacom 191.348 televisieklanten. Het wist sinds maart 41.857 nieuwe klanten te lokken. Een indrukwekkende groei in vergelijking met de periode januari-maart, toen Belgacom slechts 10.000 nieuwe klanten lokte. De grote groei is vooral te wijten aan de lancering van de Internet + TV bundels, die de combinatie adsl en Belgacom TV een stuk goedkoper maken.
 
De cijfers die Belgacom deze week vrijgaf, dateren al van eind juni. Wellicht heeft het sindsdien ook de psychologische grens van 200.000 klanten overschreven. Tegen eind dit jaar hoopt het daar nog een stuk bij te doen.
 
Bron: Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers