Belgacom TV heeft bijna 200.000 klanten

zondag 26 augustus 2007

Belgacom TV nadert de grens van de 200.000 klanten. Dat maakte Belgacom zelf bekend. Het telecombedrijf hoopt de sterke groei dit jaar door te zetten.

Eind

juni had Belgacom 191.348 televisieklanten. Het wist sinds maart 41.857 nieuwe klanten te lokken. Een indrukwekkende groei in vergelijking met de periode januari-maart, toen Belgacom slechts 10.000 nieuwe klanten lokte. De grote groei is vooral te wijten aan de lancering van de Internet + TV bundels, die de combinatie adsl en Belgacom TV een stuk goedkoper maken.
 
De cijfers die Belgacom deze week vrijgaf, dateren al van eind juni. Wellicht heeft het sindsdien ook de psychologische grens van 200.000 klanten overschreven. Tegen eind dit jaar hoopt het daar nog een stuk bij te doen.
 
Bron: Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers