Bekijk 'Sterren op de Dansvloer' via outdoor-videobeamen

maandag 15 januari 2007

Francesca Vanthielen en Jacques Vermeire nodigen de kijkers vanaf 19 januari 2007 uit voor het 2de seizoen van 'Sterren op de Dansvloer'.

D


it keer zijn het acteur Herbert Flack, styliste-model Valerie De Booser, televisiekok Piet Huysentruyt, zangeres Sandrine, basketballer Pieter Loridon, presentatrice Marlène de Wouters, presentator-regisseur Mathias Coppens en nieuwsanker Catherine Moerkerke die letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voorzetten om elke week nieuwe ballroom- en Latin-passen onder de knie te krijgen en zowel de professionele jury als de kijkers te overdonderen met gratie en sierlijkheid.

VTM brengt het aanstekelijke 'Sterren op de Dansvloer'-gevoel de komende dagen al over op 'de man en de vrouw in de straat'. De zender verwent hen met een videobeaming. Vier avonden lang wordt telkens op een groot gebouw in een andere stad een swingende 'Sterren op de Dansvloer'-reportage geprojecteerd.

Het outdoor-videobeamen en in een netwerk is nieuw voor Vlaanderen. En zonder meer een aanrader voor iedereen die zich in de aanloop van de tv-shows al helemaal wil onderdompelen in de swingende sfeer van 'Sterren op de Dansvloer':

  • Ma 15 januari 2007: 17u00 tot 22u00 - Antwerpen - Silo Noorderlaan
  • Di 16 januari 2007: 17u00 tot 22u00 - Gent - UCO Toren
  • Woe 17 januari 2007: 17u00 tot 22u00 - Hasselt - Plopsaland Indoor
  • Don 18 januari 2007: 17u00 tot 22u00 - Leuven - Novotel

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers