Bartel Van Riet presenteert 'Expeditie Robinson'

dinsdag 7 augustus 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Maandag trakteerden we je al op de eerste trailer van het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson'. Vandaag is bekend gemaakt wie het programma zal presenteren. Niemand minder dan Bartel Van Riet mag in de voetsporen treden van onder anderen Evi Hanssen en Roos Van Acker.

Bartel Van Riet (35) zal het nieuwe seizoen van 'Expeditei Robinson' op VIER presenteren. De nieuwe editie van het populaire avontuurlijke programma gaat volledig back to basics, dus zonder bekende gezichten, maar wel gewone Vlamingen. De productie is ook volledig Vlaams. Ook in Nederland loopt 'Robinson' nog. Daar houden ze vast aan de formule waarbij bekende gezichten naar een onbewoond eiland afzakken.


Bij ons mag Van Riet dus de honneurs waarnemen. De vroegere tuinman van Eén lijkt intussen al enkele jaren vast onderdak bij VIER gevonden te hebben. Zo presenteerde hij er al 'Ons Eerste Huis' en deze zomer was hij online te zien in 'Plan Bartel'. Voor 'Expeditie Robinson' treedt Bartel Van Riet in de voetsporen van onder meer Roos Van Acker, Evi Hanssen en Lotte Verlackt. De opnames van 'Expeditie Robinson' vonden de afgelopen zes weken plaats in de Filipijnen.

Het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson' is vanaf september op VIER te zien. De trailer nog niet gezien? Lees het TVvisie-artikel van maandag HIER en bekijk de eerste beelden.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
VIER is klaar voor 'Expeditie Robinson' (VIDEO!)

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers