Bartel Van Riet krijgt nieuw programma op En

dinsdag 3 juli 2012

'Groenland'-presentator Bartel Van Riet krijgt binnenkort een nieuw programma op En. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De VRT is blijkbaar dermate tevreden van Van Riet dat het productiehuis Hotel Hungaria de opdracht heeft gegeven om een nieuw programma voor hem uit te werken.

Bartel Van Riet presenteerde voor Ketnet al 'Expeditie X-treem' en is op Eén het gezicht van het populaire tuinprogramma 'Groenland'. Binnenkort zal hij voor Eén een 'groot, avontuurlijk' programma presenteren. Wat het precies wordt, is nog niet bekend. Het is ook nog niet geweten wanneer het programma op het scherm komt. Sowieso komt er deze herfst ook nog een nieuwe reeks afleveringen van 'Groenland'.


Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
Groenland

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers