Bartel Van Riet krijgt nieuw programma op En

dinsdag 3 juli 2012

'Groenland'-presentator Bartel Van Riet krijgt binnenkort een nieuw programma op En. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De VRT is blijkbaar dermate tevreden van Van Riet dat het productiehuis Hotel Hungaria de opdracht heeft gegeven om een nieuw programma voor hem uit te werken.

Bartel Van Riet presenteerde voor Ketnet al 'Expeditie X-treem' en is op Eén het gezicht van het populaire tuinprogramma 'Groenland'. Binnenkort zal hij voor Eén een 'groot, avontuurlijk' programma presenteren. Wat het precies wordt, is nog niet bekend. Het is ook nog niet geweten wanneer het programma op het scherm komt. Sowieso komt er deze herfst ook nog een nieuwe reeks afleveringen van 'Groenland'.


Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
Groenland

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met n poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpingun, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers