Ann De Bie naar huis gespeeld in 'De Slimste Mens ter Wereld'

maandag 14 december 2009

Na vijf afleveringen is er een einde gekomen aan de zegetocht van VRT-journalist Ann De Bie. Zij werd in het finalespel naar huis gespeeld door presentator Marcel Vanthilt, die in het eerste deel van de aflevering vooral plezier wou maken en niet echt kwam om te winnen.

Of Ann De Bie nog mag terugkeren voor de grote finaleweek van 'De Slimste Mens ter Wereld', valt nog af te wachten. Met vijf deelnames zit die mogelijkheid er misschien wel in.

Na een eerder zwakke aflevering herpakte Erika Van Tielen zich stevig. Zij mag zich dan ook voor één dag 'De Slimste Mens' noemen. Dinsdagavond neemt zij het samen met Marcel Vanthilt op tegen een nieuwe VRT-journaliste en gastvrouw van 'Villa Politica', Linda De Win.

'De Slimste Mens ter Wereld', met Frank Focketyn en Sien Eggers als jury, dinsdag 15 december rond 22.00 uur op Eén.


Wat vind jij van het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'?
Reageer in het TV-Visie Forum!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers