Andy Peelman gaat cheerleaden, racen en opera zingen in 'Wakandy'

donderdag 9 augustus 2018
Foto: VTMKZOOM - © MEDIALAAN 2018

Dat Andy Peelman van geen kleintje vervaard is, bewees hij al vaker als agent Koen in 'De Buurtpolitie'. Maar in zijn eerste, eigen programma, vanaf september bij VTMKZOOM, wordt hij pas écht op de proef gesteld.

In 'Wakandy' meet Andy zich met topsporters, BV’s én kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en (net iets te) veel zelfvertrouwen - want Andy, 'Wakandy' niet? Zo gaat hij drummen met Sean Dhondt, het nieuws lezen met Freek Braeckman en boksen tegen Freddy De Kerpel. Maar daarnaast moet Andy ook een orkest in goede banen leiden, schapen drijven of zelfs zwemmen met een zeemeermin.


De 40 afleveringen, vol spectaculaire challenges en hilarische situaties, zijn vanaf 3 september dagelijks te zien bij VTMKZOOM, in het VTM KIDS-blok bij VTM en in de VTM KIDS-app.

Andy Peelman: 'De opnames van 'Wakandy' zijn misschien wel het leukste dat ik tot nog toe heb mogen doen voor televisie. Ik kreeg carte blanche, dus in het programma zie je de échte Andy. Voor de challenges mocht ik bovendien heel wat getalenteerde mensen ontmoeten en maakte ik de zotste dingen mee. Geen enkele uitdaging was te veel en ik heb me 200% gesmeten. Hoewel ik soms wel eens dacht: 'wat ben ik in godsnaam weer aan het doen?' (lacht)'.

Nog bij VTMKZOOM dit najaar

'K3 Roller Disco'
In hun allereerste fictiereeks rollen Marthe, Klaasje en Hanne de zotste muzikale avonturen tegemoet als uitbaters van hun eigen Roller Disco. Marthe doet de bar en schenkt de zaligste pina coladas, Hanne verhuurt de rolschaatsen en Klaasje is de redder in nood op de rollerschaatsbaan.

'Vloglab Beach #Stories'
'Vloglab Beach #Stories' is een zomerse fictiereeks met de 13 vloggers van 'Vloglab', onder wie Musical.ly-ster Stien Edlund, presentatrice Sarah Bossuwé en voetbalvlogger Michiel Callebaut. De bende trekt samen naar de zee om zich voor te bereiden op een awardshow, maar hun verblijf loopt niet helemaal zoals gepland. Uniek aan 'Vloglab Beach #Stories' is dat de kijkers zélf bepalen hoe elke aflevering afloopt, door online hun stem uit te brengen.

'Elvis & Benny'
'Elvis & Benny' is een vrolijk absurde animatiereeks over de hyperactieve Elvis en zijn beste maatje Benny. Samen beleven ze allerlei wilde avonturen in een woestijnachtige fantasiewereld. Adil El Arbi kroop voor één keer niet in de regisseursstoel, maar verleende zijn stem aan enkele personages.

'The Voice Kids – Extra'
'The Voice Kids – Extra' biedt een blik op kidsmaat achter de schermen van 'The Voice Kids'. De kandidaten geven een inkijk in hun persoonlijke leven en doen verschillende opdrachten in de studio van 'The Voice Kids – Extra'.

'De Buurtpolitie – Extra'
'De Buurtpolitie - Extra' komt met nieuwe afleveringen, waarin inspecteur Koen en hoofdinspecteur Lotte terugblikken op hun avonturen samen. Maar er is meer: Koen gaat langs bij verschillende politiediensten om echte politieagenten aan het werk te zien, terwijl ze het waterkanon bedienen of hun speurhonden inzetten. Hoe heldhaftig moet je zijn om bij de politie te werken?

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers