An Swartenbroekx verklapt al wat over het nieuwe seizoen van 'F.C. De Kampioenen'

donderdag 5 december 2019
Foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018

Later deze maand verschijnt de vierde 'F.C. De Kampioenen'-film in de bioscoop, maar op de nieuwe afleveringen is het nog even wachten. Toch geeft An Swartenbroekx, Bieke in de serie, al wat leuke details prijs in Het Laatste Nieuws.

Zo houdt film 4 geen rekening met de gebeurtenissen op het einde van de vorige film, en zal het nieuwe seizoen eerder naast de films staan en dus niet apart. 'We halen een beetje inspiratie  uit de films, maar ook uit de originele reeks', vertelt An Swartenbroekx. 'Een goed voorbeeld is DDT die met Fernand gaat samenwonen in de garage, waardoor de brocantiek verdwijnt.'

'De ideeën zijn er, maar de scenario’s zijn nog niet af. Momenteel zijn we vooral aan het brainstormen', gaat ze verder. 'We schatten begin augustus klaar te zijn, en dan kunnen we in drie maanden alles opnemen. Ik ga voor niets minder dan acht pareltjes van afleveringen', besluit An Swartenbroekx.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers