An Swartenbroekx verklapt al wat over het nieuwe seizoen van 'F.C. De Kampioenen'

donderdag 5 december 2019
Foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018

Later deze maand verschijnt de vierde 'F.C. De Kampioenen'-film in de bioscoop, maar op de nieuwe afleveringen is het nog even wachten. Toch geeft An Swartenbroekx, Bieke in de serie, al wat leuke details prijs in Het Laatste Nieuws.

Zo houdt film 4 geen rekening met de gebeurtenissen op het einde van de vorige film, en zal het nieuwe seizoen eerder naast de films staan en dus niet apart. 'We halen een beetje inspiratie  uit de films, maar ook uit de originele reeks', vertelt An Swartenbroekx. 'Een goed voorbeeld is DDT die met Fernand gaat samenwonen in de garage, waardoor de brocantiek verdwijnt.'

'De ideeën zijn er, maar de scenario’s zijn nog niet af. Momenteel zijn we vooral aan het brainstormen', gaat ze verder. 'We schatten begin augustus klaar te zijn, en dan kunnen we in drie maanden alles opnemen. Ik ga voor niets minder dan acht pareltjes van afleveringen', besluit An Swartenbroekx.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers