Bianca sterft in 'Thuis'

vrijdag 8 november 2019
Foto: Eén - © VRT 2011

Het lijkt erop alsof ze bij 'Thuis' bezig zijn aan een opkuis van personages die al een tijdje uit beeld zijn verdwenen. Vorige week nog stierf Mo (Noureddine Farihi) aan de gevolgen van een auto-ongeluk. En donderdag stierf zijn vrouw Bianca aan de gevolgen van datzelfde ongeval.

Frank, Marianne en Ann waren al eerder afgezakt naar Marokko nadat ze het slechte nieuws over het ongeval van Mo en Bianca hadden gehoord. Ook de kleine Robin, het zoontje van Tom met Bianca, was bij het ongeluk betrokken, maar bleek slechts lichtgewond. Robin was ook de reden dat Tom naar Marokko was afgereisd.


Donderdag kwam dan het nieuws dat ook Bianca (Merel de Vilder Robier) aan haar verwondingen was bezweken. Dat is dus weer een personage dat de kijkers nooit meer in 'Thuis' zullen te zien krijgen.

Maar wat zal Tom nu doen? Beslist hij om het vaderschap over Robin op te nemen en neemt hij zijn zoontje mee naar huis? Stof genoeg dus voor de 'Thuis'-fans om ook de komende dagen weer op het puntje van hun stoel te gaan zitten.

Nog donderdag in 'Thuis' zagen de kijkers Aïsha (Maya Albert) terug. Zij is in 'Thuis' de dochter van Mo en nam samen met haar man Youssef de voorbije dagen al de zorg over Robin op zich. Albert zal nog enkele keren te zien zijn, maar de actrice had al laten weten dat het ging om een (kleine) gastrol.

Bron: Het Nieuwsblad

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers