Bianca sterft in 'Thuis'

vrijdag 8 november 2019
Foto: Eén - © VRT 2011

Het lijkt erop alsof ze bij 'Thuis' bezig zijn aan een opkuis van personages die al een tijdje uit beeld zijn verdwenen. Vorige week nog stierf Mo (Noureddine Farihi) aan de gevolgen van een auto-ongeluk. En donderdag stierf zijn vrouw Bianca aan de gevolgen van datzelfde ongeval.

Frank, Marianne en Ann waren al eerder afgezakt naar Marokko nadat ze het slechte nieuws over het ongeval van Mo en Bianca hadden gehoord. Ook de kleine Robin, het zoontje van Tom met Bianca, was bij het ongeluk betrokken, maar bleek slechts lichtgewond. Robin was ook de reden dat Tom naar Marokko was afgereisd.


Donderdag kwam dan het nieuws dat ook Bianca (Merel de Vilder Robier) aan haar verwondingen was bezweken. Dat is dus weer een personage dat de kijkers nooit meer in 'Thuis' zullen te zien krijgen.

Maar wat zal Tom nu doen? Beslist hij om het vaderschap over Robin op te nemen en neemt hij zijn zoontje mee naar huis? Stof genoeg dus voor de 'Thuis'-fans om ook de komende dagen weer op het puntje van hun stoel te gaan zitten.

Nog donderdag in 'Thuis' zagen de kijkers Aïsha (Maya Albert) terug. Zij is in 'Thuis' de dochter van Mo en nam samen met haar man Youssef de voorbije dagen al de zorg over Robin op zich. Albert zal nog enkele keren te zien zijn, maar de actrice had al laten weten dat het ging om een (kleine) gastrol.

Bron: Het Nieuwsblad

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers