Vtm bevestigt doorstart 'Voor de Show'

woensdag 4 januari 2012

Alles kan beter, ook het nieuwe mediamagazine 'Voor de Show'. Gisteren gonsde het nog van de geruchten, maar vtm bevestigt nu de vernieuwingoperatie van het magazine. Vanaf half maart zal de nieuwsdienst het programma verder uitbouwen.

Ten laatste half maart maakt 'Voor de Show' een doorstart. Het showbizzmagazine verhuist volledig naar de vtm-studio's in de Medialaan. Zowel de redactie, presentatoren, het decor als de technische diensten verhuizen naar Vilvoorde.


Daar zal de nieuwsdienst helpen om het programma actueler en flitsender te maken. Volgens vtm-hoofdredacteur Bart Van Doorne was het niet logisch dat een jonge redactie vanuit Boortmeerbeek zo'n ambitieus mediaprogramma moest maken.

Met deze ingreep zal 'Voor de Show' gebruik kunnen maken van de knowhow bij vtm. Hierdoor zullen ook de satellietwagens en de internationale contracten beter ingezet kunnen worden.

Bron: De Standaard


Lees ook:
Vernieuwingsoperatie moet 'Voor de Show' redden
VoordeShow

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers