Vtm bevestigt doorstart 'Voor de Show'

woensdag 4 januari 2012

Alles kan beter, ook het nieuwe mediamagazine 'Voor de Show'. Gisteren gonsde het nog van de geruchten, maar vtm bevestigt nu de vernieuwingoperatie van het magazine. Vanaf half maart zal de nieuwsdienst het programma verder uitbouwen.

Ten laatste half maart maakt 'Voor de Show' een doorstart. Het showbizzmagazine verhuist volledig naar de vtm-studio's in de Medialaan. Zowel de redactie, presentatoren, het decor als de technische diensten verhuizen naar Vilvoorde.

Daar zal de nieuwsdienst helpen om het programma actueler en flitsender te maken. Volgens vtm-hoofdredacteur Bart Van Doorne was het niet logisch dat een jonge redactie vanuit Boortmeerbeek zo'n ambitieus mediaprogramma moest maken.

Met deze ingreep zal 'Voor de Show' gebruik kunnen maken van de knowhow bij vtm. Hierdoor zullen ook de satellietwagens en de internationale contracten beter ingezet kunnen worden.

Bron: De Standaard


Lees ook:
Vernieuwingsoperatie moet 'Voor de Show' redden

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers