VTM zendt 'De Nacht van Tegen De Sterren Op' en 'Beste Kijkers' zondag uit

donderdag 24 maart 2016

Op zondag 27 maart zendt VTM de afleveringen van 'Tegen de Sterren Op' en 'Beste Kijkers' uit die afgelopen woensdag naar aanleiding van de actualiteit niet werden uitgezonden.

'Tegen de Sterren Op' is daarmee meteen ook aan de laatste aflevering van dit zesde seizoen toe.


In het tweede deel van 'De Nacht van Tegen de Sterren Op' worden de tien laatste awards uitgereikt voor de leukste fragmenten van het voorbije seizoen. Onder meer De Championettes, Stan Van Samang en Freddy De Vadder zijn de uitreikers van dienst en geven awards weg voor o.a. Best Geklede TV-figuur, Foutste Scène en Best Bewaarde Bejaarde. Wordt het Willy Naessens,  Jan Peumans of Albertine en Mathilde?

'Beste Kijkers'
In 'Beste Kijkers' horen Nathalie Meskens, Sven De Ridder en Tine Embrechts de paasklokken al luiden. Op het menu: een verrassende bereiding van hardgekookte eieren zoals dat enkel in 'Beste Kijkers' kan, en Nathalie die het panel een nieuw trucje leert met een ei.

Tine krijgt met Ann Tuts een tv-monument aan haar zijde en Sven geniet ervan om één keer niet de kleinste te zijn: jawel, William Boeva komt op bezoek.

Zondag 27 maart:

20.25 uur: 'Tegen de Sterren Op'
21.15 uur: 'Beste Kijkers'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Eén logo V3 Eén V3

Als beloning voor het klissen van enkele museumdieven, mag agent Ludovic Cruchot met zijn brigade uit Saint Tropez naar een internationaal politiecongres in New York. Ludovics dochter Nicole wil meegaan, maar dat vindt haar vader geen goed idee. Het eigenwijze meisje verschuilt zich echter als verstekeling aan boord van het schip. Eens aangekomen in Amerika, hebben de agenten de grootste moeite om zich aan te passen aan de taal en de lokale gebruiken. Ook Ludovic heeft het behoorlijk lastig. Hij zoekt een psychiater op, want hij denkt voortdurend dat hij zijn dochter ziet.

'Le Gendarme New York', film uit 1965 met Louis de Funs, om 23.30 uur op En.

Dossiers