Jan Van Looveren tekent exclusief bij En

dinsdag 24 december 2013

Acteur en presentator Jan Van Looveren is de komende twee jaar exclusief bij En te zien. Hij tekende zopas een exclusiviteitscontract, schrijft Gazet van Antwerpen.

Van Looveren zal bij Eén vermoedelijk niet alleen als acteur, maar ook als presentator worden ingezet. Zijn rol in de nieuwe reeks van de VTM-serie 'Zonen van van As', valt buiten het contract. 'Dat valt buiten het contract omdat de derde reeks anders op de helling kwam te staan, wat broodroof zou hebben betekend voor de collega's', zegt Jan Van Looveren in Gazet van Antwerpen.

Binnenkort begint op Eén het tweede seizoen van het reportagemagazine 'Voor Hetzelfde Geld'. Hierin zal Van Looveren opnieuw zijn opwachting maken.

Bron: gva.be

Breng nu je stem uit voor de TVvisie Trofee 2013!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers