20 jaar vtm: 'De Nu of Nooit Show'

zondag 1 februari 2009

Op 1 februari 1989 ging de eerste commerciële zender in Vlaanderen van start: VTM. De zender was een instant-succes en haalde de Vlaamse kijker massaal weg bij de Nederlandse televisie. Het dal waarin de openbare omroep, toen nog BRT, verzeilde, was nog nooit zo diep.

V


TM was in de beginjaren dé place to be voor grootse showprogramma's vol glamour en glitter. Denken we bijvoorbeeld aan 'Walter's Verjaardagsshow', 'De Soundmixhow', 'Wedden Dat!?' enz. Maar er was ook de 'Nu of Nooit Show', gepresenteerd door Lynn Wesenbeek. In deze show (mét trap) ging VTM op zoek naar nieuw talent. Onder anderen komiek Luc Caals werd in het showprogramma ontdekt.

In dit fragment kijken we terug naar de openingsact van de 'Nu of Nooit Show':

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOSSIER: 20 jaar vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Wade Wilson is een voormalig elitesoldaat die nu aan de kost komt als huurling. Op een dag wordt hij smoorverliefd op de mooie callgirl Vanessa. Hun geluk is echter van korte duur, wanneer Wade aan een terminale vorm van kanker blijkt te lijden. Hij wordt echter benaderd door een mysterieuze man, die hem een experimentele behandeling voorstelt op basis van mutantengenen. Na een bijzonder pijnlijke kuur is Wades kanker inderdaad verdwenen en blijkt hij over superkrachten te beschikken. De behandeling heeft hem echter gruwelijk verminkt, en als de gemaskerde antisuperheld Deadpool gaat hij achter de persoon aan die hem zo heeft toegetakeld.

'Deadpool', film uit 2016 met oa. Ryan Reynolds, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers