Bruno Wyndaele ťn Goedele Liekens dit najaar op vtm

vrijdag 19 maart 2010

De kogel lijkt door de kerk. Op de website van de commerciŽle dienst van vtm staat sinds kort te lezen dat Bruno Wyndaele dit najaar 'Het Sterke Geslacht' presenteert. Daarin (probeert) hij de mythe te doorbreken dat de vrouwen het zwakke geslacht zijn. Hij wordt daarin bijgestaan door Filip Peeters en... Goedele Liekens.

Elke week zullen La Liekens en acteur Filip Peeters een team van bv's coachen in de strijd om de titel van het sterke geslacht. Elke aflevering wordt een apart thema belicht waarin mannen of vrouwen beter zouden zijn. Zoals communicatie of organisatie. Op basis van deze thema's kiezen Peeters en Liekens dan hun gewenste bv's uit.

Pittig detail: de strijd om het sterkste geslacht wordt gestreden op het Griekse eiland... Lesbos.

Het programma wordt dit najaar uitgezonden in twaalf afleveringen in prime time.

Bron: vmmtv.be

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Aimť Van Hecke: 'Goedele terug op vtm!' Of toch niet?
Bruno Wyndaele binnenkort op vtm?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers