Eliot haalt finale Eurovisiesongfestival niet

dinsdag 14 mei 2019
Foto: MNM - © VRT 2019

Eliot, de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival, is er met zijn ballad 'Wake Up!' niet in geslaagd om een ticket te bemachtigen voor de finale van het liedjesspektakel.

Voor het tweede jaar op rij is België er zaterdag niet bij in de grote finale van het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv.


Van de 17 landen gingen er 10 door, waaronder Griekenland, Tsjechië, Cyprus en San Marino. Eliot gaf op het podium in Israël het beste van zichzelf, maar kon zijn ambitie om door te stoten naar de finale helaas niet waarmaken.

Donderdag is er nog een halve finale, die wordt uitgezonden op het kanaal van Ketnet. Daarin wagen de Nederlanders hun kans met de power ballad van Duncan Laurence. Zaterdag is er dan de grote finale. Die wordt opnieuw uitgezonden op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers