Eliot haalt finale Eurovisiesongfestival niet

dinsdag 14 mei 2019
Foto: MNM - © VRT 2019

Eliot, de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival, is er met zijn ballad 'Wake Up!' niet in geslaagd om een ticket te bemachtigen voor de finale van het liedjesspektakel.

Voor het tweede jaar op rij is België er zaterdag niet bij in de grote finale van het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv.

Van de 17 landen gingen er 10 door, waaronder Griekenland, Tsjechië, Cyprus en San Marino. Eliot gaf op het podium in Israël het beste van zichzelf, maar kon zijn ambitie om door te stoten naar de finale helaas niet waarmaken.

Donderdag is er nog een halve finale, die wordt uitgezonden op het kanaal van Ketnet. Daarin wagen de Nederlanders hun kans met de power ballad van Duncan Laurence. Zaterdag is er dan de grote finale. Die wordt opnieuw uitgezonden op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers