Benny staat in 'Familie' weer oog in oog met zijn 'Lizzy' - VIDEO

vrijdag 14 februari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Eerder deze week verwelkomden de 'Familie''-kijkers met verzorger Tony (Jeroen Van Dyck) een nieuw gezicht in de reeks. Op vrijdag 14 februari zien ze een vertrouwd gezicht terug opduiken.

Liesbeth, een rol die gespeeld wordt door Hilde De Baerdemaeker, keert terug naar huis en komt er voor het eerst in 2 jaar weer oog in oog te staan met haar ex Benny (Roel Vanderstukken).


Liesbeth komt vanuit Nederland terug naar België om het verlies van haar nieuwe partner Ben - die is omgekomen in een ongeluk - te verwerken. Ze zoekt steun bij haar vader Patrick (Ludo Hellinx). 'Liesbeth wil na de heftige gebeurtenissen bij haar vader zijn, maar die woont natuurlijk niet alleen...', vertelt Hilde De Baerdemaeker. 'Dat gaat absoluut vuurwerk geven'.

Voor Benny wordt het vrijdag een moeilijk weerzien. En hoe reageert zijn nieuwe partner Robyn (Jits Van Belle) op de terugkeer?Lees ook:
'Familie': week 8 (2020) - PREVIEW
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In EthiopiŽ ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers