Ensor-nominaties voor 'Studio Tarara' en '13 Geboden'

woensdag 10 juli 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Studio Tarara', de eerste dramareeks van productiehuis Shelter, kreeg maar liefst acht nominaties voor een Ensor, de Vlaamse film- en tv-prijzen die op 14 september in Oostende worden uitgereikt.

'Studio Tarara' haalde van alle nieuwe Vlaamse series de meeste nominaties binnen, verspreid over alle vijf categorieën, zoals die van Beste Serie, Beste Scenario (van David Vennix & Tim Van Aelst), Beste Regie (Tim Van Aelst & Wim Geudens). In de categorieën Beste Acteur en Beste Actrice kreeg 'Studio Tarara' maar liefst vijf nominaties voor hoofdrolspelers Koen De Graeve, Peter Van den Begin, Geert Van Rampelberg, Ruth Beeckmans en Janne Desmet.


Ook de thrillerserie '13 Geboden' van Menuet die vanaf september 2018 bij VTM te volgen was, kreeg een nominatie als Beste Serie.

'Studio Tarara' is een dramareeks die zich afspeelt in 1993 in de coulissen van een fictieve comedyshow bij de familiezender VTM en ging in première op 12 februari bij de dertigste verjaardag bij de zender. De reeks won ook al prijzen op buitenlandse festivals zoals onlangs die voor Beste Serie op het Berlin International TV Series Festival.

De Ensors worden uitgereikt op een gala op 14 september in Oostende.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Naast Thierry en Sanne en Henk en Chantal wordt nu ook het derde koppel van het experiment onthuld. Kimberly is al elf jaar vrijgezel en zoekt een echte soulmate. Robin heeft aan vrouwelijke aandacht geen gebrek, maar is eraan toe zich te settlen.Bij Henk en Chantal lopen de spanningen op nu de trouwdag nadert. Iedereen vraagt zich af of de bruid dit wel zal volhouden.

'Married At First Sight Nederland', om 20.30 uur op Vitaya.

Dossiers