Zenuwslopende finale 'It Takes 2' bij SBS6

donderdag 13 juni 2019
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2019

Na wekenlang keihard werken staan Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort en Pim Muda morgenavond in de finale van 'It Takes 2'.

De BN'ers hebben laten zien dat zij iets kunnen dat niemand van ze had verwacht: zingen! De vier finalisten zijn enorm aan elkaar gewaagd en het belooft een zenuwslopende finale te worden. Wie wint 'It Takes 2' 2019? Welke BN’er mag zich voortaan ook zanger noemen?

Naast het optreden met hun eigen professional (Trijntje Oosterhuis, Marcel Veenendaal of Waylon), delen de finalisten het podium ook met fantastische gastartiesten. Tijdens deze laatste show passeren verrassende duetten met Maan, Alain Clark, André Hazes en Marco Borsato de revue.

De vakkundige jury (Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom) beoordeelt de optredens. De presentatie van het programma is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon.

'It Takes 2' wordt geproduceerd door Talpa Media.

'It Takes 2', vrijdag 14 juni om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers