Zenuwslopende finale 'It Takes 2' bij SBS6

donderdag 13 juni 2019
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2019

Na wekenlang keihard werken staan Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort en Pim Muda morgenavond in de finale van 'It Takes 2'.

De BN'ers hebben laten zien dat zij iets kunnen dat niemand van ze had verwacht: zingen! De vier finalisten zijn enorm aan elkaar gewaagd en het belooft een zenuwslopende finale te worden. Wie wint 'It Takes 2' 2019? Welke BN’er mag zich voortaan ook zanger noemen?


Naast het optreden met hun eigen professional (Trijntje Oosterhuis, Marcel Veenendaal of Waylon), delen de finalisten het podium ook met fantastische gastartiesten. Tijdens deze laatste show passeren verrassende duetten met Maan, Alain Clark, André Hazes en Marco Borsato de revue.

De vakkundige jury (Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom) beoordeelt de optredens. De presentatie van het programma is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon.

'It Takes 2' wordt geproduceerd door Talpa Media.

'It Takes 2', vrijdag 14 juni om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers