'Wie is ... de Mol?' terug bij de AVRO

donderdag 4 januari 2007

4 januari start een nieuwe celebrity-reeks van Wie is de Mol?! Tien bekende Nederlanders storten zich in het grote avontuur en vertrekken samen met Karel van de Graaf naar Thailand. Nog nooit deed aan dit programma iemand uit de sportwereld mee maar met voetbalscheidsrechter Dick Jol beleeft het derde celebrity-seizoen een primeur.

<


STRONG>De kandidaten van Wie is... de Mol? 2007 zijn:

    * Alex Klaasen, cabaretier
    * Dick Jol, scheidsrechter
    * Eva van der Gucht, actrice, cabaretier (Kannibalen)
    * Inge Ipenburg, actrice Goede tijden Slechte tijden
    * Liesbeth Kamerling, actrice
    * Menno Bentveld, presentator, Jules unlimited
    * Nadja Hpscher, actrice (o.a. Simon)
    * Paul Rabbering, Radio dj 3fm
    * Renate Verbaan, presentatrice tmf, rtl travel
    * Sander Lantinga, presentator BNN

De opdrachten
De opdrachten zijn net als in voorgaande jaren spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Er wordt een beroep gedaan op inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal op mensenkennis. De kandidaten voeren negen weken lang deze opdrachten uit om gezamenlijk de prijzenpot te spekken. Met de aanwezigheid van een mol een saboteur - in hun midden wordt dit in Thailand weer een lastige klus. Samenwerken en vertrouwen is er ook met deze tien bekende Nederlanders niet altijd bij. Want hoeveel vreugde er ook is over het slagen van een opdracht, de dreiging van de mol blijft aldoor voelbaar. Wie van hen de mol is houdt ook de kijker continu bezig, want de slimme kijker zal kunnen ontdekken waar en hoe de mol heeft gesaboteerd. Onder leiding van Karel van de Graaf voeren de tien kandidaten tal van opdrachten uit. Slaagt een opdracht, dan verdient de groep geld voor de groepspot. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? De mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen geld wordt verdiend voor de pot.

Thailand
Dit jaar speelt alles zich af in Thailand. Hoewel veel Nederlanders dit prachtige koninkrijk al bezocht hebben, kent Thailand nog veel bijzondere, onontdekte plekken. Er wonen ongeveer 65 miljoen inwoners. Het land grenst in het westen aan Myanmar (voormalig Birma), in het oosten aan Laos en Cambodja en in het zuiden aan Maleisi. In de hoofdstad Bangkok wonen naar schatting ruim twaalf miljoen inwoners. De stad is met zijn hoogbouw, vele culturele bezienswaardigheden en tempels een echte metropool. Het noorden van Thailand staat bekend om het regenwoud, teakbossen en rijstvelden. Het zuiden heeft prachtige witte stranden en paradijselijke eilanden.

'Wie is... de Mol?', donderdag 4 januari om 20.30 uur bij de AVRO op Nederland 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers