Volgende week in 'Kunststof' op NPO Radio 1

zondag 26 mei 2019

Maandag 27 mei: Rahma el Mouden, zakenvrouw en schrijver Rahma el Mouden kwam op haar 16e van Marokko naar Nederland. Ze is succesvol zakenvrouw en oprichter van het goedlopende schoonmaakbedrijf MAS.

Nu is daar haar biografie: ‘Rahma: De weg naar mijn vrijheid’. Een boek over emancipatie, ondernemerschap en trouw zijn aan je idealen.


Presentatie: Jellie Brouwer

Dinsdag 28 mei: Ena Sendijarević, regisseur
De Nederlandse- Bosnische filmregisseur Ena Sendijarević  won de Speciale Juryprijs op het Rotterdams Filmfestival met haar speelfilmdebuut ‘Take me somewhere nice’ en werd geselecteerd voor het filmfestival van Cannes. Ze maakte eerder al prijswinnende korte films.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 29 mei: Hanna Bervoets, schrijver
Hanna Bervoets komt met haar achtste roman. ‘Welkom in het Rijk der zieken’ is een emigratieverhaal van het Rijk der gezonden naar het Rijk der zieken. Een boek over niet meer beter worden en het leven met chronische pijn.

presentatie: Jellie Brouwer

Donderdag 30 mei: Aafke Romeijn, zangeres
Aafke Romeijn is als muzikant, schrijver en journalist van veel markten thuis. Eerst was daar haar sciencefictionroman ‘Concept M’ waaruit nu haar album ‘M’ voortvloeit als een bijbehorende soundtrack. Voor ‘M’ werkte Romeijn onder andere samen met Spinvis.

Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

'Kunststof Radio', maandag 27 t/m donderdag 30 mei tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2019 Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique) in 'Familie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Mathias, Vronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar n uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

'Familie', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers