VanVelzen met Sky Radio het dak op

maandag 23 april 2012

Het is nog nooit eerder vertoond in Nederland en normaal gesproken zelfs strikt verboden. Maar VanVelzen heeft het samen met Sky Radio en Nationale-Nederlanden voor elkaar gekregen: op 27 april geeft VanVelzen een uniek openluchtconcert op 153 meter hoogte.

VanVelzen’s nieuwe album, The Rush Of Life, verschijnt die zelfde dag. De zanger kan het wel van de daken schreeuwen en speelt dus op deze torenhoge locatie een aantal nieuwe tracks. En een handjevol gelukkige Sky Radio-luisteraars mag daar getuige van zijn!


Er is eenmalig toestemming verleend voor dit evenement in Rotterdam op het dak van Delftse Poort (beter bekend als het Nationale-Nederlanden gebouw). Een zeer select groepje Sky Radio-luisteraars krijgt de kans om bij dit unieke concert aanwezig te zijn. Dat wordt met de haren in de wind en een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam genieten van een aantal gloednieuwe songs van VanVelzen.

Het dak op met VanVelzen en Sky Radio? Dat kan! SMS VANVELZEN naar 4422 als de actie voorbij komt op Sky Radio. Er wordt van maandag 23 april tot en met donderdag 26 april iedere dag een toegangsbewijs weggegeven. Waarschuwing: niet voor mensen met hoogtevrees!

SkyRadio

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers