'Talent boven water' bij Brava

donderdag 30 juni 2016

Cultuurzender Brava presenteert van 1 juli t/m 4 augustus 'Talent boven water', een serie van zes programma's van 25 minuten waarin jong talent centraal staat.

De jonge musici die aan bod komen, treden op tijdens het Grachtenfestival Amsterdam 2016. Ze vertellen over hun deelname aan het festival, het Grachtenfestival Conservatorium Concours en workshops die ze organiseren.


De gasten in 'Talent boven water' worden geïnterviewd door presentator Floris Kortie en gevolgd tijdens repetities, lessen en optredens. Zo krijgt de kijker zicht op de drijfveren van deze jonge, bevlogen artiesten. De volgende musici en ensembles komen aan bod: bariton Raoul Steffani, violist Mathieu van Bellen, de band Jerboah, het Ardemus Saxophone Quartet, het 6Sense fluitsextet en het Amsterdam Corelli Collective. 'Talent boven water' wordt geproduceerd in samenwerking met Never Made Film Productions.

- Vrijdag 1 juli om 20.30 uur - Ardemus Saxophone Quartet
- Donderdag 7 juli om 20.30 uur - Amsterdam Corelli Collective
- Donderdag 14 juli om 20.30 uur - Raoul Steffani
- Donderdag 21 juli om 20.30 uur - Fluitsextet 6Sense
- Donderdag 28 juli om 20.30 uur - Jerboah
- Donderdag 4 augustus om 20.30 uur - Mathieu van Bellen

Grachtenfestival 2016
Het Grachtenfestival is hét podium voor jonge musici van over de hele wereld: tien dagen wervelend klassiek door heel Amsterdam. Door de combinatie van locatie en repertoire wordt klassieke muziek op een toegankelijke manier gepresenteerd aan een breed publiek. Dat maakt het Grachtenfestival een unieke ervaring voor bezoekers en musici. Het Grachtenfestival 2016 vindt plaats van 12 tot en met 21 augustus. Gedurende het festival is bij Brava dagelijks een 'Grachtenfestival Report' te zien.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In Boquete maakt Ben kennis met Andi, Rick en hun zoon Cole uit Oregon. Hij komt te weten waarom ze hun comfortabele leventje in de Verenigde Staten achter zich hebben gelaten om een bijzondere koffieplantage uit de grond te stampen in Panama. En uiteraard leert hij er ook de fijne kneepjes van het koffiebrandersvak.

'Ben Fogle: New Lives in the Wild', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers