'Talent boven water' bij Brava

donderdag 30 juni 2016

Cultuurzender Brava presenteert van 1 juli t/m 4 augustus 'Talent boven water', een serie van zes programma's van 25 minuten waarin jong talent centraal staat.

De jonge musici die aan bod komen, treden op tijdens het Grachtenfestival Amsterdam 2016. Ze vertellen over hun deelname aan het festival, het Grachtenfestival Conservatorium Concours en workshops die ze organiseren.


De gasten in 'Talent boven water' worden geïnterviewd door presentator Floris Kortie en gevolgd tijdens repetities, lessen en optredens. Zo krijgt de kijker zicht op de drijfveren van deze jonge, bevlogen artiesten. De volgende musici en ensembles komen aan bod: bariton Raoul Steffani, violist Mathieu van Bellen, de band Jerboah, het Ardemus Saxophone Quartet, het 6Sense fluitsextet en het Amsterdam Corelli Collective. 'Talent boven water' wordt geproduceerd in samenwerking met Never Made Film Productions.

- Vrijdag 1 juli om 20.30 uur - Ardemus Saxophone Quartet
- Donderdag 7 juli om 20.30 uur - Amsterdam Corelli Collective
- Donderdag 14 juli om 20.30 uur - Raoul Steffani
- Donderdag 21 juli om 20.30 uur - Fluitsextet 6Sense
- Donderdag 28 juli om 20.30 uur - Jerboah
- Donderdag 4 augustus om 20.30 uur - Mathieu van Bellen

Grachtenfestival 2016
Het Grachtenfestival is hét podium voor jonge musici van over de hele wereld: tien dagen wervelend klassiek door heel Amsterdam. Door de combinatie van locatie en repertoire wordt klassieke muziek op een toegankelijke manier gepresenteerd aan een breed publiek. Dat maakt het Grachtenfestival een unieke ervaring voor bezoekers en musici. Het Grachtenfestival 2016 vindt plaats van 12 tot en met 21 augustus. Gedurende het festival is bij Brava dagelijks een 'Grachtenfestival Report' te zien.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers