'Spoorloos': Derk zoekt Mariana's moeder

zondag 12 januari 2020
Foto: © KRO-NCRV 2018

Mariana is 36 jaar geleden geadopteerd uit Colombia. Na een prima jeugd, gaat het in de puberteit helemaal mis en er is ook een tijd amper contact met haar adoptie-ouders.

Als Mariana zwanger raakt en op haar 18e bevalt van haar dochter Quinty, komt de omslag en wordt ze gedwongen verantwoordelijkheid te nemen. Nu wil Mariana graag weten op wie ze lijkt, van wie ze bepaalde karaktertrekken heeft en ze wil haar moeder laten weten dat het goed met haar gaat. Derk gaat in Colombia op zoek naar Mariana’s moeder.


'Spoorloos', maandag 13 januari om 21.25 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers