Spannendste ontknoping Eredivisie ooit op Tien

zaterdag 28 april 2007

De ontknoping in de Eredivisie was jaren niet zo spannend als nu, waar de allerlaatste speeldag moet uitwijzen wie zich kampioen van het seizoen 2006/2007 mag noemen: AZ, Ajax of PSV. Tien grijpt de apotheose aan om zondag al vanaf 18.00 uur uitgebreid uit te pakken met De Wedstrijden.

M


aar niet alleen de landstitel staat op het spel. Feyenoord en Heerenveen maken zondag in een onderling duel uit wie de vijfde plek opeist die recht geeft op deelname aan de play-offs. En dat is van cruciaal belang aangezien de nummers 2 tot en met 5 zullen strijden om n ticket voor de voorronde van de lucratieve en prestigieuze Champions League. Ook FC Groningen en Roda JC maken hier nog kans op zodat bij nagenoeg alle wedstrijden in deze laatste speelronde nog iets op het spel staat.

De opstelling van Tien ziet er zondag als volgt uit:

  • 18.0019.00 uur in 'De Wedstrijden: Voorbeschouwing'. Het seizoen 20062007 is een roerig seizoen geweest. Een uitgebreid overzicht van het seizoen tot dusver, tot aan de allerlaatste training aan toe, vormt de ideale voorbereiding op de alles onthullende apotheose. Welk pad legden Ajax, AZ en PSV af naar 29 april? Wie wordt kampioen?
  • 19.0021.30 uur 'De Wedstrijden' met Wilfred Genee, Ruud Gullit, Jan Mulder en Frits Barend vanuit Hilversum en Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan op locatie bij de ontknopingen. Alle samenvattingen, festiviteiten en teleurstellingen worden uitgebreid in beeld gebracht, met als rode draad een (live) verslag van de huldiging van de nieuwe kampioen.

Door de spectaculaire ontwikkelingen in de Eredivisie ziet de programmering op Tien er zondag vanaf 18.00 uur als volgt uit:

18.00 uur 'De Wedstrijden: Voorbeschouwing'
19.00 uur 'De Wedstrijden: Eredivisie'
21.30 uur 'Voetbalvrouwen'
22.30 uur 'Postcode Loterij: Een tegen 100'
23.30 uur 'De Wedstrijden: Buitenlands Voetbal'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers