Spannendste ontknoping Eredivisie ooit op Tien

zaterdag 28 april 2007

De ontknoping in de Eredivisie was jaren niet zo spannend als nu, waar de allerlaatste speeldag moet uitwijzen wie zich kampioen van het seizoen 2006/2007 mag noemen: AZ, Ajax of PSV. Tien grijpt de apotheose aan om zondag al vanaf 18.00 uur uitgebreid uit te pakken met De Wedstrijden.

M


aar niet alleen de landstitel staat op het spel. Feyenoord en Heerenveen maken zondag in een onderling duel uit wie de vijfde plek opeist die recht geeft op deelname aan de play-offs. En dat is van cruciaal belang aangezien de nummers 2 tot en met 5 zullen strijden om één ticket voor de voorronde van de lucratieve en prestigieuze Champions League. Ook FC Groningen en Roda JC maken hier nog kans op zodat bij nagenoeg alle wedstrijden in deze laatste speelronde nog iets op het spel staat.

De opstelling van Tien ziet er zondag als volgt uit:

  • 18.00–19.00 uur in 'De Wedstrijden: Voorbeschouwing'. Het seizoen 2006–2007 is een roerig seizoen geweest. Een uitgebreid overzicht van het seizoen tot dusver, tot aan de allerlaatste training aan toe, vormt de ideale voorbereiding op de alles onthullende apotheose. Welk pad legden Ajax, AZ en PSV af naar 29 april? Wie wordt kampioen?
  • 19.00–21.30 uur 'De Wedstrijden' met Wilfred Genee, Ruud Gullit, Jan Mulder en Frits Barend vanuit Hilversum en Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan op locatie bij de ontknopingen. Alle samenvattingen, festiviteiten en teleurstellingen worden uitgebreid in beeld gebracht, met als rode draad een (live) verslag van de huldiging van de nieuwe kampioen.

Door de spectaculaire ontwikkelingen in de Eredivisie ziet de programmering op Tien er zondag vanaf 18.00 uur als volgt uit:

18.00 uur 'De Wedstrijden: Voorbeschouwing'
19.00 uur 'De Wedstrijden: Eredivisie'
21.30 uur 'Voetbalvrouwen'
22.30 uur 'Postcode Loterij: Een tegen 100'
23.30 uur 'De Wedstrijden: Buitenlands Voetbal'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In Boquete maakt Ben kennis met Andi, Rick en hun zoon Cole uit Oregon. Hij komt te weten waarom ze hun comfortabele leventje in de Verenigde Staten achter zich hebben gelaten om een bijzondere koffieplantage uit de grond te stampen in Panama. En uiteraard leert hij er ook de fijne kneepjes van het koffiebrandersvak.

'Ben Fogle: New Lives in the Wild', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers