SLAM! komt met hitteplan

maandag 23 juli 2018

Het is tropisch warm buiten en het lijkt de komende dagen alleen nog maar warmer te worden. Daarom komt SLAM! deze week met een speciaal hitteplan op de radio.

Iedere dag is er om 12.00 uur tijdens de lunch een zomerse mix van een uur te horen en iedere middag schuift er om 17.00 uur een speciale DJ aan in de middagshow van Jordi Warners voor een zomerse live-set.


Op maandag wordt deze verzorgd door Kav Verhouzer en dinsdag mixt Trobi de lekkerste tracks aan elkaar. Op woensdag is het de beurt aan Pep & Rash en niemand minder dan Fedde le Grand sluit donderdag de week af met hete zomerbeats.

Ook tijdens de zwoele zomeravond is er genoeg te beleven bij SLAM!. Bekende DJ’s als Headhunterz, Moti en Wildstylez komen vanaf 19.00 uur langs in Club Ondersteboven, want zij weten als geen ander hoe je de zomerse festivalsfeer naar de studio brengt.

Kortom, bij SLAM! kan het niet heet genoeg zijn. Alles is natuurlijk te volgen via SLAM! radio en online via http://www.slam.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers