RTL Z lanceert online lifestyle magazine

maandag 18 juli 2016

RTL Z lanceert vanaf vandaag iedere maand 'Z Magazine'. Een online magazine boordevol interviews, achtergrondverhalen, reistips, hotspots en de laatste gadgets en trends.

 


 

Vandaag staat het eerste nummer online, met:

- 'Wat wij allemaal durven!' Frank Swinkels over familiebedrijf BavariaMusthave mandals, oftewel: sandalen voor mannenLeestips voor in de vakantiekofferEen zelfgebouwd huis met ultralaag energieverbruik.
- Z magazine is er voor iedereen die het beste uit zichzelf en het leven wil halen. Bekijk het nieuwste 'Z Magazine' via rtlz.nl of via de RTL Z app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers