Qmusic organiseert speciale kerstdiners met artiesten voor luisteraars

donderdag 12 december 2019
Foto: © Qmusic 2019

Volgende week verrast Qmusic elke dag luisteraars door het hele land met een onvergetelijk kerstdiner op een prachtige locatie en met een top-artiest.

De dag start bij Mattie en Marieke bij Qmusic en vanaf 10.00 uur rijden dj's Domien Verschuuren, Wim van Helden en Menno Barreveld door het land met de Q-christmas tour.


Domien, Wim en Menno pikken luisteraars op die van niets weten. Ze zijn opgegeven door familie of vrienden omdat ze een speciale kerst verdienen. Als de bus vol is, rijden de dj's naar een bijzondere locatie voor een magisch kerstdiner. Elke dag is de locatie anders en treedt er een andere artiest op die afgelopen jaar veelvuldig in de 'Top 40' stond. Zo komen Maan, Davina Michelle, Nielson en Suzan & Freek hun hits ten gehore brengen.

Het goede doel
Op vrijdag organiseert de radiozender een kerstdiner voor een goed doel bij Qmusic in Amsterdam. Rolf Sanchez en Emma Heesters komen dan zingen voor mensen van dit goede doel, dat later bekendgemaakt wordt. Een aantal Qmusic dj's gaat die avond in de bediening.

All I Want For Christmas Is Q
De hele maand staat bij Qmusic in het teken van kerst. Naast de hits van het moment draait de zender extra veel kerstmuziek. Voor wie dat nog niet genoeg vindt is er online en in de app het themakanaal Qmusic Christmas.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers