Q-music veilt 'Foute Uur' voor Giro 555

zondag 17 november 2013

Q-music besteedt maandag de gehele dag aandacht aan Giro 555. Om geld in te zamelen voor Giro 555 veilt Q-music voor n keer 'Het Foute Uur' van dinsdag 19 november (09.00 - 10.00 uur).

De veiling is reeds gestart op Marktplaats en stopt op maandag 18 november om exact vijf uur vijf en vijftig (17.55 uur).  De persoon of het bedrijf met het hoogste bod maakt daarmee 'Het Foute Uur' van dinsdag 19 november mede mogelijk en mag persoonlijk aan Q-dj Jeroen van Inkel zijn/haar favoriete Foute nummers doorgeven. Het hoogste bod wordt direct door Q-music overgemaakt aan Giro 555.


Q-music is net als iedereen geraakt door de heftige nieuwsberichten rondom de natuurramp in de Filipijnen. Daarom start Q-music met dit extra initiatief. Naast de veiling van 'Het Foute Uur' wordt op maandag ook ieder uur live geschakeld met het Instituut Beeld en Geluid in Hilversum. Daar brengen Q-dj's in wisseldiensten verslag uit van de hulpactie. Ook nemen enkele dj’s plaats in het telefoonpanel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers